Penthouse leilighet på 160 kvm i nyere bolig med 3-4 soverom og 2 bad! Høy standard - Stor terrasse - 2 garasjeplasser - Opplegg lading til en elbil - Takhøyde - Kort vei til Huk badeplass/Paradisbukten og Kongeskogen/friområde!

S H Lundhsvei 7 c

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 160m2
Bruttoareal 160m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Kort om eiendommen

Penthouse leilighet på 160 kvm i nyere bolig med høy standard, stor terrasse, 3 soverom, 2 bad og 2 garasjeplasser!

Beliggenhet

Meget attraktiv, rolig og idyllisk beliggenhet på Bygdøy i solrik blindvei. Kort vei til Huk badeplass/Paradisbukten og Kongeskogen/friområde. Bussholdeplass og butikk bare 2 minutter unna. Nærhet til skoler og barnehager. Området er kjent for alle sine museer, hvor både Sjøfartsmuseet, Fram, Kon-Tiki, Oscarshall, Vikingskipsmuseet og Norsk Folkemusem ligger i nabolaget.
Det er kort vei til Bygdøy Idrettsplass. Her finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter. Ellers er det ridesenter på Bygdø Kongsgård.

Oppdragsnummer

10-18-0088

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten består av hall med garderobeskap og gjeste wc, trapp opp en etasje til romslig stue med god takhøyd og utgang til stor lekker terrasse med fjordgløtt, åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, separat TV-stue/kontor, 3 soverom og 2 bad med dusj og på hovedbad er det også badekar.

Lekker moderne bolig fra 2016 som består av 3 enheter, denne leiligheten ligger i toppetasjen. Garasjeanlegg med 2 garasjeplasser tilhører denne enheten.
Opplegg for lading til en elbil. I tilliegg romslig bod i garasjen. Lekre detaljer og finish i hele leiligheten.

Inneholder:
Entrè, wc, stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, to bad og kontor/ stue.
Ytre rom: To garasjeplasser, bod.

Standard

Meglere

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer