Penthouse leilighet på 160 kvm i nyere bolig med 3-4 soverom og 2 bad! Høy standard - Stor terrasse - 2 garasjeplasser - Opplegg lading til en elbil - Takhøyde - Kort vei til Huk badeplass/Paradisbukten og Kongeskogen/friområde!

S H Lundsvei 7 c

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 160m2
Bruttoareal 160m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Kort om eiendommen

Penthouse leilighet på 160 kvm i nyere bolig med høy standard, stor terrasse, 3 soverom, 2 bad og 2 garasjeplasser!

Beliggenhet

Meget attraktiv, rolig og idyllisk beliggenhet på Bygdøy i solrik blindvei. Kort vei til Huk badeplass/Paradisbukten og Kongeskogen/friområde. Bussholdeplass og butikk bare 2 minutter unna. Nærhet til skoler og barnehager. Området er kjent for alle sine museer, hvor både Sjøfartsmuseet, Fram, Kon-Tiki, Oscarshall, Vikingskipsmuseet og Norsk Folkemusem ligger i nabolaget.
Det er kort vei til Bygdøy Idrettsplass. Her finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter. Ellers er det ridesenter på Bygdø Kongsgård.

Oppdragsnummer

10-18-0088

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten består av hall med garderobeskap og gjeste wc, trapp opp en etasje til romslig stue med god takhøyd og utgang til stor lekker terrasse med fjordgløtt, åpen kjøkkenløsning med hvitevarer, separat TV-stue/kontor, 3 soverom og 2 bad med dusj og på hovedbad er det også badekar.

Mer om eiendommen

Lekker moderne bolig fra 2016 som består av 3 enheter, denne leiligheten ligger i toppetasjen. Garasjeanlegg med 2 garasjeplasser tilhører denne enheten.
Opplegg for lading til en elbil. I tilliegg romslig bod i garasjen. Lekre detaljer og finish i hele leiligheten.

Inneholder:
Entrè, wc, stue med åpen kjøkkenløsning, tre soverom, to bad og kontor/ stue.
Ytre rom: To garasjeplasser, bod.

Standard

Gulv: Fliser og parkett.
Vegger: Malte flater og fliser.

Kjøkken:
Moderne innredning med integrerte hvitevarer. Kjøkkenøy som skiller stue og kjøkken på en god måte.

Bad 1:
Tilgang fra hovedsoverom med badekar og dusjhjørne med glassdører. Pene fliser og innredning. God takhøyde.

Bad 2:
Pene fliser og innredning. Dusj, toalett og servant med underskap og speil.

Hall/stue
Stue

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med hvitevarer på kjøkken.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 35 000,- pr. måned.
Utgifter til strøm kommer i tillegg til husleien.

Oppvarming

Vannbåren varme. Elektrisk oppvarming på bad.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

2 garasjeplasser med følger med opplegg for lading til en elbil,

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Bad med dusj
Fra kjøkken til stue

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.april
Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra.

Hovedsoverom
TV-stue eventuelt soverom

Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03..2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Soverom
Soverom
Bad med badekar og dusj
Nærområdet
1_2_2Dplan_1

Meglere

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer
Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer