S. H. Lundhs vei 7A

S. H. Lundhs vei 7A

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 95m2
Soverom 4
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott og moderne 5-roms med 2 stuer, 2 bad og 3-4 soverom, parkeringsplass, tilgang hage og stor terrasse!

Beliggenhet

Meget attraktiv, rolig og idyllisk beliggenhet på Bygdøy i solrik blindvei. Kort vei til Huk badeplass/Paradisbukten og Kongeskogen/friområde. Bussholdeplass og butikk bare 2 minutter unna. Nærhet til skoler og barnehager. Området er kjent for alle sine museer, hvor både Sjøfartsmuseet, Fram, Kon-Tiki, Oscarshall, Vikingskipsmuseet og Norsk Folkemusem ligger i nabolaget. Det er kort vei til Bygdøy Idrettsplass. Her finner du kunstgressbane, Bygdøy Tennisklubb med flere baner og boblehall, samt Bygdøhus flerbrukshall med et bredt utvalg av aktiviteter. Ellers er det ridesenter på Bygdø Kongsgård.

Oppdragsnummer

10-19-0075

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Entre, stue, kjøkken med hvitevarer, bad med dusj, wc og vaskemaskin, bad med dusj og wc, 3 soverom, tv-stue/evt soverom 4.

Ytre rom: Bod.

Felles hage man deler med 2 andre enheter.

Leiligheten består av hall med garderobeskap, romslig stue med åpen kjøkkenløsning, separat TV-stue/kontor evt soverom, 3 soverom og 2 bad med dusj.

Lekker moderne bolig fra 2017 som består av 3 enheter, denne leiligheten ligger i første etasje. Lekre detaljer og finish i hele leiligheten.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med hvitevarer.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer