Svært attraktiv beliggenhet på Tjuvholmen

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2

Månedsleie 16.900,-
Primærrom 45m2
Bruttoareal 49m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN - Strøken 2-roms leilighet med utsikt og vestvendt balkong

Beliggenhet

Leiligheten har en unik beliggenhet på Tjuvholmen. Båttrafikken på fjorden er nær og spennende og gjør at utsikten stadig er i endring. Tjuvholmen ligger mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset og er en oase ved sjøen med flotte uteområder og et stort utvalg av ulike serveringssteder. Med nærhet til natur- og kulturtilbud har leiligheten den ideelle beliggenheten for deg som vil bo ved sjøen, men likevel midt i byen.

Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like ved. En utendørs skulptursamling, flotte strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Alex Sushi i området, bare for å nevne noe.

Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med flotte strender og gode tur- og rekreasjonsområder. Går du promenaden langs vannet kan du stoppe innom Karenslyst allé, en av byens mest ekspanderende og populære gater.

Matrikkel

Gnr. 210 bnr. 57 snr. 27 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0108

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

6. etasje: Primærrom utgjør 45 kvm

Innhold og standard

Salmakersvenn Marius Jantzens plass 2 er en lys og innbydende 2-roms leilighet, med vestvendt veranda og vidstrakt utsikt over store deler av byen. Leiligheten ligger i 6. etasje i en arkitekttegnet boligblokk på ytre del av Tjuvholmen

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer