Sandakerveien 11B

Sandakerveien 11B

Månedsleie 9.500,-
Primærrom 20m2
Bruttoareal 23m2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TORSHOV/ØVRE LØKKA - Innbydende og praktisk 1- roms - V.vann/fyring, kabel-tv, internett & strøm inkludert

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Torshov/Grünerløkka med gangavstand til handlegater, en rekke hyggelige kafeer, et variert servicetilbud, samt idylliske parker og friarealer som blant annet Myraløkka, en deilig park på ca. 40 mål som ligger ned mot Akerselva og har nydelig utsikt mot hovedstaden, Fjorden og Ekebergåsen.
For hyggelige søndagsturer anbefales en spasertur i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, og videre innover mot det populære Maridalsvannet. Det er også kort vei til Grefsenkollen med alpinbakke og turløyper. Området har kort vei til Lilleborgbanen med bl.a. fotballbane, lekeplass, skøytebane, tennisanlegg og minigolf. Videre finnes mulighet for aking i Torshovparken om vinteren, sandvolleybane og basketbane om sommeren. Kun er spasertur unna finner du urbane Grünerløkka som kan skilte med utallige barer og spisesteder.

Området byr på alt du måtte ønske av butikk- og servicetilbud. På Torshov Torg, like ved, ligger en stor Rema 1000. Ellers ligger både bunnpris og joker kun 4 minutter unna. Nærområdet byr også på anerkjente slakteren Strøm Larsen, kaféer, restauranter og spisesteder. Trikkestallen med teater og flott uteservering sommerstid på Torshov, samt Ringnes Park med Ringen kino - Nordens første heldigitale kino med seks saler. Det er også flere treningssentre i nærområdet - SATS og Myrens Sportssenter med Klatreverket
og squash.

Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet via buss og trikk. Både 11,12, og 13 trikken går fra Torshov til sentrum eller opp til Storo og Nydalen. Buss 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy og 56 til Solemskogen i Nordmarka, 37 bussen fra Arendalsgata går døgnet rund. Flybussekspressen går fra Ring 2. Trikk til Storo hvor du finner T-banene.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer