Leil 505

Marcus Thranes gate 9

Månedsleie 10.100,-
Primærrom 20m2
Bruttoareal 23m2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TORSHOV/ØVRE LØKKA - Innbydende og praktisk 1- roms - V.vann/fyring, kabel-tv, internett & strøm inkludert

Beliggenhet

Leiligheten har en sentral og attraktiv beliggenhet på Torshov/Grünerløkka med gangavstand til handlegater, en rekke hyggelige kafeer, et variert servicetilbud, samt idylliske parker og friarealer som blant annet Myraløkka, en deilig park på ca. 40 mål som ligger ned mot Akerselva og har nydelig utsikt mot hovedstaden, Fjorden og Ekebergåsen.
For hyggelige søndagsturer anbefales en spasertur i naturskjønne omgivelser langs Akerselva opp forbi Nydalen og Frysja, og videre innover mot det populære Maridalsvannet. Det er også kort vei til Grefsenkollen med alpinbakke og turløyper. Området har kort vei til Lilleborgbanen med bl.a. fotballbane, lekeplass, skøytebane, tennisanlegg og minigolf. Videre finnes mulighet for aking i Torshovparken om vinteren, sandvolleybane og basketbane om sommeren. Kun er spasertur unna finner du urbane Grünerløkka som kan skilte med utallige barer og spisesteder.

Området byr på alt du måtte ønske av butikk- og servicetilbud. På Torshov Torg, like ved, ligger en stor Rema 1000. Ellers ligger både bunnpris og joker kun 4 minutter unna. Nærområdet byr også på anerkjente slakteren Strøm Larsen, kaféer, restauranter og spisesteder. Trikkestallen med teater og flott uteservering sommerstid på Torshov, samt Ringnes Park med Ringen kino - Nordens første heldigitale kino med seks saler. Det er også flere treningssentre i nærområdet - SATS og Myrens Sportssenter med Klatreverket
og squash.

Gode offentlige kommunikasjonsmuligheter i umiddelbar nærhet via buss og trikk. Både 11,12, og 13 trikken går fra Torshov til sentrum eller opp til Storo og Nydalen. Buss 20 til Majorstuen/Skøyen, 30 til Huk/Bygdøy og 56 til Solemskogen i Nordmarka, 37 bussen fra Arendalsgata går døgnet rund. Flybussekspressen går fra Ring 2. Trikk til Storo hvor du finner T-banene.

Matrikkel

Gnr. 225 bnr. 228 i Oslo kommune

Innhold

Denne studioleiligheten inneholder gang/entré, stue med åpen kjøkkenløsning og et flislagt baderom.

Fellesvaskeri, sykkelbod samt egen bod til leiligheten ligger i kjelleretasjen.

Oppdragsnummer

10-22-0058

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Denne studioleiligheten inneholder gang/entré, stue med åpen kjøkkenløsning og et flislagt baderom.

Fellesvaskeri, sykkelbod samt egen bod til leiligheten ligger i kjelleretasjen.

Visning :
Vennligst oppgi:
1 Hvor mange personer dere er.
2 Navn, tlf nr og e-post adresse.
3 Info om arbeid.
4 Overtagelse.
5 Ønsket leieperiode. (Minimum 12 måneder)

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 10 100,- pr. måned.

Inkludert i leien er varmtvann/fyring,kabel-tv og internett.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.
Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering. Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.06.2022
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2023
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.2.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer