Sandakerveien 22 c

Sandakerveien 22 c

Månedsleie 8.500,-
Primærrom 18m2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Moderne og lys 1-roms med utsikt!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Torshov. Torshov Torg er et moderne og populært boligprosjekt fra 2012 Mellom husene ligger torget, som er beplantet og er det naturlige samlingspunktet i Torshov Torg. Her er det fokusert på trygghet og lett tilgjengelighet for alle beboerne.
Under Torshov Torg ligger næringslokaler som inneholder en stor og innholdsrik Rema 1000 (tidligere kåret til årets butikk), postkontor, Nille, Mr. Fish Sushi, Pizzeria etc. Tilbudet på offentlig kommunikasjon er meget godt, og avgangene er hyppige. Buss og trikk gjør det enkelt å komme seg rundt til "alle byens kanter"og nærliggende områder, som for eksempel Gardermoen. Caminito Café og Pizzeria og populære Grisen ligger rett over gaten fra Torshov Torg. Begge restaurantene har koselig uteservering på våren/sommeren. Torshov er et urbant strøk med lang historie og sjarm. Det er et populært boligstrøk med tilgang til variert kulturliv, kaféer, restauranter, nisjeforretninger og alt av service og fritidstilbud. Trikkestallen er også et svært populært serveringssted med hyggelig uteservering om sommeren. Videre har Åpent Bakeri deilige bakevarer på dagtid, mens lokalet på kveldstid er omgjort til Lofthus Samvirkelag med vin og gourmetpizza. Ellers byr nabolaget på blant annet Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Espressohouse. I tillegg har Soria Moria nyåpnet kulturhuset Hva Skjer, som kan tilby spennende mat, samt konserter, retro spill-rom, og cocktail-bar, for å nevne noe. Dette i ekte Torshov-stil med en god atmosfære. Friområdene og omgivelsene er fredelige og stemningsfulle. I umiddelbar nærhet ligger Akerselva miljøpark med Myraløkka og gangsti langs elvebredden i retning ned til sentrum og opp til Maridalen. Det er også få minutters gange til parker som Torshovdalen og Torshovparken. Ønsker du å ta turen til Oslomarka, er det ca. 10min reise til herlig friluftsliv med skiløyper og uendelige turstier.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer