Sandakerveien 22 c

Sandakerveien 22 c

Månedsleie 8.500,-
Primærrom 18m2
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Moderne og lys 1-roms med utsikt!

Beliggenhet

Leiligheten ligger sentralt på Torshov. Torshov Torg er et moderne og populært boligprosjekt fra 2012 Mellom husene ligger torget, som er beplantet og er det naturlige samlingspunktet i Torshov Torg. Her er det fokusert på trygghet og lett tilgjengelighet for alle beboerne.
Under Torshov Torg ligger næringslokaler som inneholder en stor og innholdsrik Rema 1000 (tidligere kåret til årets butikk), postkontor, Nille, Mr. Fish Sushi, Pizzeria etc. Tilbudet på offentlig kommunikasjon er meget godt, og avgangene er hyppige. Buss og trikk gjør det enkelt å komme seg rundt til "alle byens kanter"og nærliggende områder, som for eksempel Gardermoen. Caminito Café og Pizzeria og populære Grisen ligger rett over gaten fra Torshov Torg. Begge restaurantene har koselig uteservering på våren/sommeren. Torshov er et urbant strøk med lang historie og sjarm. Det er et populært boligstrøk med tilgang til variert kulturliv, kaféer, restauranter, nisjeforretninger og alt av service og fritidstilbud. Trikkestallen er også et svært populært serveringssted med hyggelig uteservering om sommeren. Videre har Åpent Bakeri deilige bakevarer på dagtid, mens lokalet på kveldstid er omgjort til Lofthus Samvirkelag med vin og gourmetpizza. Ellers byr nabolaget på blant annet Baker Hansen, Kaffebrenneriet og Espressohouse. I tillegg har Soria Moria nyåpnet kulturhuset Hva Skjer, som kan tilby spennende mat, samt konserter, retro spill-rom, og cocktail-bar, for å nevne noe.

Mer om eiendommen

Dette i ekte Torshov-stil med en god atmosfære. Friområdene og omgivelsene er fredelige og stemningsfulle. I umiddelbar nærhet ligger Akerselva miljøpark med Myraløkka og gangsti langs elvebredden i retning ned til sentrum og opp til Maridalen. Det er også få minutters gange til parker som Torshovdalen og Torshovparken. Ønsker du å ta turen til Oslomarka, er det ca. 10min reise til herlig friluftsliv med skiløyper og uendelige turstier. Det er kort vei til både Grünerløkka og Nydalen. Ved Nydalen finner man blant annet Storosenteret, som er regnet som et av Oslos største shoppingsenter. Rett ved Torshov Torg ligger Myrens sportssenter med hele 5000 kvm og tilbud på aktiviteter innen trening, squash (8 baner) og klatring.

Stue/oppholdsrom med store vinduer med utsikt
Oppholdsrom

Oppdragsnummer

10-19-0001

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Felles entre, stue med minikjøkken, flislagt bad med dusj og wc.

Tilgang bod i kjeller. Det er ingen vaskemuligheter for klær i leiligheten, så man må benytte seg av offentlige fellesvaskeri.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert. Minikjøkken med kokeplater og kjøleskap.

-Husleien er inkludert strøm og standardpakke GET(kabeltv- og internett).
-Balansert ventilasjon og fjernvarme.
-Moderne bygg fra 2012
- Svært sentral og populær beliggenhet på Torshov med kort vei til offentlig kommunikasjon og alle
fasiliteter.
- Meget hyggelige utendørs fellesområder og flere parker i nærheten.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 8 500,- pr. måned.

Oppvarming

Strøm og fjernvarme er inkludert i leie.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter B

Bad med dusj
Minikjøkken med kjøleskap og kokeplater

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energimerking er utført av utleier selv.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Januar
Leieperiode: 1-3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer