Helt ny. Høy standard.

Semsveien 55

Månedsleie 12.300,-
Primærrom 49m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Asker/ Elvehagen- Splitter ny og rålekker 2 roms med utgang til koselig terrasse

Beliggenhet

Nye Elvehagen har en sentral og meget attraktiv beliggenhet på utkanten til Asker sentrum. Her befinner man seg i rolige og barnevennlige omgivelser, med både en sentral og tilbaketrukken beliggenhet, med Asker elva behagelig rennende forbi. Gangavstand til Asker sentrum og dens fasiliteter, men slipper sentrumstøyen. Det er fra boligen gangavstand til skoler, barnehager og marka, som tilbyr flotte rekreasjonsmuligheter sommer som vinter med skiløyper, turstier og badesteder. God ankomst til eiendommen, med gangavstand til nærmeste bussholdeplass, samt gangavstand til Asker sentrum. Med bil er det kun få minutters kjøring. Nærområdet kan by på golfbaner, alpinanlegg, svømmehall, tennisbaner, idrettsplasser, fotballbaner og ishall

Asker sentrum har et bredt og variert utvalg av offentlig kommunikasjon, servicetilbud og forretninger. Blant annet kan man finne restauranter, kafeer, kino, bibliotek, teater/konsertsal, treningsstudio og Asker stasjon som anses for å være et knutepunkt i offentlig kommunikasjon. Fra Asker stasjon går det i tillegg til lokal og regions-tog, også flytog. Asker sentrum kan også by på koselige arkitekturer, gåturer, og spennende kultur- og uteliv.

Asker Internasjonale skole kun 5 min unna med bil

Matrikkel

Gnr. 15 bnr. 18 snr. 2 i Asker kommune

Oppdragsnummer

10-19-0143

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Primærrom utgjør 49 kvm som omfattes av:

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer