Sigurd Hoels vei 71

Sigurd Hoels vei 71

Månedsleie 13.500,-
Primærrom 40.5m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Helt ny 2-roms leilighet i 5.etasje med balkong, heis og utsikt. Varmtvann, fyring og internett inkludert!

Beliggenhet

Ensjø er en del av Hovinbyen - et nytt byområde hvor Oslo kommune har store ambisjoner. Hovinbyen skal bli et klimasmart område. Målet er at gang, sykkel og kollektivtransport skal være de enkleste måtene å ferdes på, og at de færreste skal ha behov for bil. Ensjø er et av de mest sentrumsnære områdene i den nye Hovinbyen. Tiedemannsfabrikken ligger stille og rolig til, innerst i Sigurd Hoels vei. I umiddelbar nærhet finner du grønne
parker og hyggelige turområder som blant annet Tiedemannsparken og Botanisk Hage. I tillegg er det ca.10 minutters gange unna Tøyenbadet med blant annet barnebasseng, sklier, stupetårn og på sommertid utendørsbasseng. Kun fem minutters gange unna ligger Ensjø T-banestasjon, hvor det også vil komme flere butikker og spisesteder. Her stopper fire av Oslos fem T-banelinjer, som tar deg til sentrum på bare fem minutter. Tiedemannsfabrikken blir bygd på tomten som tidligere var en av J.L. Tiedemanns Tobakksfabrikk, med røtter tilbake til 1730 årene. Fabrikken var i mange år en hjørnesteinbedrift i området. Nærområdet gjennomgår nå en transformasjon hvor gammel industri flyttes eller avvikles til fordel for nye boliger, butikker og servering. Bare noen titalls meter unna leiligheten ligger søndagsåpen Joker, på Tiedemannstorget. Her finner man også et hyggelig søndagsåpent fransk bakeri (Boulangerie M), som også serverer rykende fersk pizza. Videre fra leiligheten kan du også handle dagligvarene på Rema 1000 og KIWI, som ligger ca. 400 meter unna boligen. T-banen på Ensjø ligger kun noen minutters gang eunna, som tar deg raskt og effektiv inn til sentrum. Fra stasjonen går det hele fire T-banelinjer med hyppige avganger i begge retninger. Det går flere busser langs Strømsveien, og tar man gåturen opp til Helsfyr, kommer du til bussterminalen med busser som tar deg til både sentrum og Oslo Lufthavn.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer