"One of a kind" i utleiemarkedet!! Ta kontakt for visning

Sigyns gate 3

Månedsleie 160.000,-
Primærrom 656m2
Bruttoareal 947m2
Soverom 7
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

FROGNER- Særdeles gjennomført og representativ byvilla. Totalrenovert 2018/19. Svært høy standard. Unik leiemulighet

Beliggenhet

Eiendommen har en meget attraktiv beliggenhet på Frogner rett vis a vis Vigelandsparken/Frognerparken i et av hovedstadens mest attraktive og unike strøk. Området er hovedsakelig bebygget med store byvillaer og mindre leilighetsbygg. Det er flere ambassader som er etablert i området. Frognerparken ligger i umiddelbar nærhet med flotte rekreasjonsområder sommer som vinter. Kun et par minutters gange til Frogner Plass med gode trikk- og bussforbindelser. Det er heller ikke langt til Bygdøy Allé med en rekke restauranter, spesialforretninger og meget gode bussforbindelser. Sogner til Uranienborg Skole. (1-10 klasse). Gode bussforbindelse for å komme seg til Oslo Internasjonale skole. Kun 13 min med bil fra boligen til skolen

Matrikkel

Gnr. 212 bnr. 522 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0018

Areal

Primærrom: 656 m².
Bruksareal: 831 m².
Bruttoareal: 947 m²

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Unik og vakker boligeiendom oppført i 1918. Eiendommen strekker seg over 4 etasjer inkludert kjeller og loft, i tillegg til dobbelgarasje på egen tomt med god plassering.
Hele eiendommen inkludert utearealer er meget omfattende pusset opp og restaurert. Der det har vært mulig er de originale detaljene og materialene benyttet og restaurert. Der dette ikke har vært mulig er det etablert nytt med tilsvarende stil og kvalitet.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer