Flott utsikt- 2 soverom- garasje

Silurveien 47

Månedsleie 20.500,-
Primærrom 81m2
Bruttoareal 85m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

ØVRE ULLERN- Lys og moderne 3-roms leil - garasje - heis - solrik balkong med fantastisk utsikt - nær kollektivtransport

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et attraktivt og barnevennlig boligområde på øvre Ullern med umiddelbar nærhet til flotte turområder og offentlig kommunikasjon.

Det er kort kjøreavstand til diverse sentre med forretninger og servicefunksjoner. For et utvidet servicetilbud er det kort vei til kjøpesenter som CC-vest på Lilleaker og Røa Senter som har variert tilbud av butikker, restauranter, apotek, vinmonopol m.m. For et ytterligere tilbud er det forretninger på Majorstuen og Skøyen.

Området er godt tilknyttet offentlig transport med bl.a. under ett minutts gange til Ullernåsen T-banestasjon med linje 3. Med T-banen tar det ca. 9 minutter til Majorstuen, 14 minutter til Jernbanetorget og 9 minutter til Bekkestua. Buss fra Radiumhospitalet med linje 23, 28 og 260. Det er også mulighet for å ta trikk fra Ullern med linje 13. Fra Lysaker stasjon (ca. 3 km unna) er det hyppige avganger med buss og tog som lokaltog, regiontog og flytog.

Husebyparken Skipark ligger like i nærheten, samt flere turstier langs Smestaddammen og Makrellbekken. Mærradalen tilbyr også fine turstier som tar deg videre til Bogstad og videre inn mot Nordmarka, med preparerte skiløyper på vinterstid og sykkelstier på sommeren. På Bogstad er det bl.a. populær badeplass, golfbane og Bogstad gård med kafè. Sollerud badestrand og idylliske Vækerøparken ligger ca.3 km unna.

Nærhet til Sats og Njårdhallen hvor det utøves bl.a. turn, tennis, håndball, fekting mm.
Det er flere skole- og barnehagetilbud i område. Det er gangavstand til Mærradalen barnehage og Rødstrupen barnehage. Bjørnsletta skole (1. - 10. klasse) ligger ca. 850 meter unna. Ullern VGS og Persbråtan VGS ligger like i nærheten.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 1229 snr.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer