Lekker 2-roms

Silurveien 8

Månedsleie 13.900,-
Primærrom 39m2
Bruttoareal 42m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Ullern Hage - Ny 2-roms med høy standard.Felles lounge og spisestue og takterrasse. Bilder kommer 20.juni

Beliggenhet

Ullern Hage ligger i Silurveien 8 og har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i Ullernåsen. Her har man nærhet til både sentrum, marka og sjøen. Området byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Mærradalen, med turvei til Bogstad og videre inn til Nordmarka. Det er kort avstand til bydelens hyggelige handlesentrum CC Vest på Lilleaker, med alt av servicefasiliteter. Bydel Ullern grenser mot Bydel Vestre Aker i nord, mot Lysakerelven og Bærum i vest, mot fjorden og Bygdøy i sør og mot Bydel Frogner i øst. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet i form av buss og T-bane. Etter å ha gått 3 minutter til Ullernåsen t-banestasjon, tar det kun 8 minutter til Majorstuen og 12 minutter til Nationaltheateret.

Oppdragsnummer

10-19-0072

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

2. etasje: Primærrom utgjør 39 kvm som omfattes av: Entre, bad, stue med utgang til balkong, samt 1 soverom.

Innhold og standard

Ullern Hage får noe ekstra, i form av villakvaliteter man gjerne savner i leiligheter: En frodig hage, treningsrom, sykkelbod, smørebod og oppbevaringsplass for ski. Og, ikke minst, en felles lounge og storstue som kan reserveres for selskaper. Her får man det beste fra to boformer!

Rundt bygningen etableres en hyggelig hage, og det bygges en felles, solrik takterrasse med flott utsikt. Den felles loungen blir stedet man kan slappe av med aviser eller ta en kopp kaffe med naboen, og takterrassen blir en perle for solrike dager og varme kvelder.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer