Ny og lekker leilighet . Herlig utsikt

Silurveien 8

Månedsleie 29.000,-
Primærrom 111m2
Bruttoareal 115m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Ullern Hage - Nyere 4-roms med høy standard og fantastisk utsikt.Felles lounge og spisestue og takterrasse

Beliggenhet

Ullern Hage ligger i Silurveien 8 og har en meget sentral og attraktiv beliggenhet i Ullernåsen. Her har man nærhet til både sentrum, marka og sjøen. Området byr på flotte tur- og rekreasjonsmuligheter i Mærradalen, med turvei til Bogstad og videre inn til Nordmarka. Det er kort avstand til bydelens hyggelige handlesentrum CC Vest på Lilleaker, med alt av servicefasiliteter. Bydel Ullern grenser mot Bydel Vestre Aker i nord, mot Lysakerelven og Bærum i vest, mot fjorden og Bygdøy i sør og mot Bydel Frogner i øst. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet i form av buss og T-bane. Etter å ha gått 3 minutter til Ullernåsen t-banestasjon, tar det kun 8 minutter til Majorstuen og 12 minutter til Nationaltheateret.

Matrikkel

Gnr. 28 bnr. 543 snr. 64 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0101

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

5. etasje: Primærrom utgjør 111 kvm som omfattes av: Entre, 2 bad, åpen kjøkken løsning , romslig stue med utgang til stor balkong, samt 3 soverom.

Innhold og standard

Ullern Hage får noe ekstra, i form av villakvaliteter man gjerne savner i leiligheter: En frodig hage, treningsrom, sykkelbod, smørebod og oppbevaringsplass for ski. Og, ikke minst, en felles lounge og storstue som kan reserveres for selskaper. Her får man det beste fra to boformer!

Rundt bygningen etableres en hyggelig hage, og det bygges en felles, solrik takterrasse med flott utsikt. Den felles loungen blir stedet man kan slappe av med aviser eller ta en kopp kaffe med naboen, og takterrassen blir en perle for solrike dager og varme kvelder.

Ny og lekker 4-roms leilighet som inneholder :

Entre, 2 bad, åpen kjøkken løsning , romslig stue med utgang til stor balkong, samt 3 soverom.

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Boligen leies ut umøblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 29 000,- pr. måned.

Husleie inkluderer basis internett pakke , samt bergvarme.

Utgifter til strøm, kabel og evt alarm kommer i tillegg til husleien. Leietaker må tegne egen innboforsikring.

Oppvarming

Bergvarme, inkludert i leie. Varmekabler på bad.

Parkering

Mulighet for garasjeplass. Kontakt megler

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.10.2020
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.06.2021 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.10.2021
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.06.2021 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Almost brand new 3 bedroom apartment in popular Ullern area. Very short distance to T-bane. Beutiful view!!

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer