Herlig beliggenhet. 1 soverom. Stor balkong på 28 kvm

Sjøgangen 4

Månedsleie 18.500,-
Primærrom 53m2
Bruttoareal 61m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN-Fullt møblert og eksklusiv 2-roms med balkong på hele 28 kvm- sjøutsikt og gode solforhold - heis-

Beliggenhet

Tjuvholmen er en ny og attraktiv bydel i Oslo med arkitektonisk spennende løsninger. Området er forvandlet til et nytt og pulserende byrom. Tjuvholmen kan by på mange populære restauranter, serveringssteder og uteserveringer, samt dagligvareforretninger og andre servicetilbud. Utendørs skulptursamling, strandpromenader og byens mest sentrale badestrand er noen av attraksjonene man finner her. På en egen øy utenfor Tjuvholmen finner vi Astrup Fearnley Museet for Moderne Kunst.

I tillegg er veletablerte Aker Brygge i umiddelbar nærhet som tilbyr et bredt spekter av servicetilbud og hyggelige spisesteder og møteplasser, shoppingmuligheter og kino.

Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet, med kort vei til både buss og trikk, samt kun en kort spasertur til Nationaltheatret med T-bane, tog og flytog.

Dette er et svært attraktivt område å bo i

Matrikkel

Gnr. 210 bnr. 41 snr. 7 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0095

Areal

2.Etasje: 53 kvm p-rom
61 kvm bra

Innhold og standard

Entre med garderobe. Romslig stue med utgang til stor og lekker balkong med behagelig fjordutsikt. Kjøkken i åpen løsning. Stort soverom med garderobeskap. Meget pent, flislagt bad/WC med varmekabler i gulv. Vaskemaskin og tørketrommel godt skjult bak frostet glass løsning.

I tillegg til den store balkongen , så er det heisadkomst til 14. etg hvor det finnes en stor felles takterrasse med fantastisk utsikt og sol hele dagen.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer