Sjøgata 4

Sjøgata 4

Månedsleie 24.000,-
Primærrom 54m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Megler: Sarah Aamodt

Kort om eiendommen

2 roms på Aker Brygge - Rålekker møblert leilighet med fin intern beliggenhet mot kanalen. Balkong. Felles takterrasse.

Beliggenhet

Svært lekker leilighet beliggende i 3. etasje med koselig overbygget balkong.
Leiligheten ligger meget sentralt på Aker Brygge med gangavstand til alle typer forretninger, servicetilbud og offentlig kommunikasjon. Aker Brygge har et mangfold av butikker, vinmonopol og et rikt utvalg av restauranter og kaffebarer med bl. a. Lofoten Fiskerestaurant, Eataly og Kaffebrenneriet. Se mer på Aker Brygge hjemmeside https://www.akerbrygge.no
Rett ved Aker Brygge ligger Tjuvholmen, som inneholder et stort utvalg av servicetilbud og attraksjoner som Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, skulpturpark og badestrand. Flere gode restauranter og kaféer som Bølgen og Moi, Olivia, BAR og Tjuvholmen Sjømagasin etc.

Området byr på et stort og variert fritidstilbud. Noen minutters gange til flere treningssenter. Kort båttur til Bygdøy med flotte tur- og bademuligheter. Kino ved Nationaltheatret. Latter på Aker Brygge med stand up og underholdning, samt mye mer.
God offentlig kommunikasjon med både buss, trikk, tog og t-bane innen gangavstand. Buss fra Tjuvholmen og Aker Brygge. Trikkeholdeplass ved Aker Brygge. T-bane, trikk, tog og flytog fra Nationaltheatret. Ferger fra Rådhusbryggen. Taxiholdeplass i umiddelbar nærhet.
Kort gange til trikk nr. 12 fra Aker Brygge(vestbaneplassen) mot Oslo Sentralbanestasjon og andre veien mot
Majorstuen. Buss nr. 32 fra Munkedamsveien mot Sjølyst og mot Kværnerbyen (stopper i Bjørvika).
Buss 54 til Kjelsås og buss 21 til Helsfyr fra Tjuvholmen.
Det går egen ferge fra Aker Brygge til Bygdøy, Nesodden og Fornebulandet.
Tog/flytog/buss/t-bane fra Nasjonalteateret ca. 10 min. gange.
Aker Brygge har vært gjennom en betydelig oppgradering finansiert av Norwegian Property.
De fleste utearealer/gater er oppgradert/under oppgradering, kjøpesenteret er transformert til gågate/handelskonsept med delvis takoverbygde handlegater (Diagonalen)

Megler

Portrettbilde av Sarah Aamodt

Sarah Aamodt

Eiendomsmegler/Partner

Kontakt Sarah på e-post
sa@sem-johnsen.no

Kontakt Sarah på telefon
91 53 08 54

Sarah Aamodt er utdannet ved Handelshøyskolen BI i Oslo og har jobbet som eiendomsmegler siden 2006. Hun har over 17 års erfaring med særlig spesialisering på Aker Brygge og Tjuvholmen. Hun er blant de svært få eiendomsmeglere som håndterer både salg og utleie, noe mange boligeiere har funnet svært nyttig.

Sarah er arbeidsom, pliktoppfyllende, blid og effektiv. Ikke minst er hun og er faglig sterk etter mange år som fagansvarlig. Når Sarah bestemmer seg for noe går hun 100% inn for det, og hun har et ekstremt fokus på skikkelig oppfølging av sine kunder. Velger du Sarah til å håndtere oppdraget ditt får du en megler som er dyktig, tilgjengelig, ærlig og som guider deg trygt gjennom hele prosessen.

Les mer