Meget attraktiv beliggenhet

Skjolden 10 b

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 149m2
Bruttoareal 192m2
Soverom 4
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

HØVIK - Attraktiv tomannsbolig sentralt på Høvik/Blommenholm. 4 soverom. 3 bad

Beliggenhet

Attraktiv halvpart av vertikaltdelt tomannsbolig over tre etasjer sentralt beliggende på Høvik/Blommeholm. Boligen er modernisert i 2018. Boligen har to balkonger og to terrasser samt opparbeidet hage og garasje.

Kort vei til fine turmuligheter på Høvikodden, Veritasparken og langs fjorden. I nærområdet finnes alt av butikker på Høvik og Sandvika sentrum. Godt utvalg av kaféer og restauranter. Umiddelbar nærhet til offentlig kommunikasjon som buss og 10min. gange til Blommeholmtogstasjon.

Matrikkel

Gnr. 10 bnr. 731 snr. 2 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-23-0048

Areal

U. etasje: Primærrom utgjør 38 kvm som omfattes av: Bad, entre, gang, kjøkken/ åpen stue løsning / ellr soverom. Sekundærrom utgjør 18 kvm som omfattes av: Garasje
1. etasje: Primærrom utgjør 65 kvm som omfattes av: Bad, kjøkken, stue, tv-stue, trapperom, utgang til stor terrasse og balkong.
2. etasje: Primærrom utgjør 46 kvm som omfattes av: bad, gang, 3 soverom, utgang til takterrasse og balkong. Sekundærrom utgjør 3 kvm som omfattes av: bod.

Innhold og standard

Boligen har gjennomgått rehabilitering og oppussing av kjøkken i 2010, bad i 2013 samt generell oppussing av overflater og hage i 2018. To flotte balkonger og to terrasser. Garasje med adkomst fra boligen.

Møblering og fasiliteter

Umøblert men med hvitevarer, samt vask og tørk medfølger.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 35 000,- pr. måned.
Utgifter til strøm, internett og evt alarm kommer i tillegg til husleien.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Garasjeplass medfølger leieforholdet.

Energimerking

Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.august 2023
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.04.2024 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.07.2024
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.04.2024 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer