Meget moderne standard- God beliggenhet

Skogryggveien 18E

Månedsleie 43.000,-
Primærrom 186m2
Bruttoareal 225m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

VINDEREN-Nyere og attraktiv enebolig - Garasje - 4 sov -3 bad-2 stuer

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et populært, veletablert og meget barnevennlig boligområde med småhusbebyggelse på Slemdal/ Vettakollen. Det er kort gangavstand til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, samt et rikt utvalg av fasiliteter og servicetilbud på Slemdal Senter.

Tur og aktiviteter:
Kort vei til Skådalen, Nordmarka og Sognsvann, med tur- og rekreasjonsmuligheter. På vinterstid er det kun kort gange til oppkjørte skiløyper fra Midtstuen med tilgang til hele løypenettet i Nordmarka. Det er få minutters gange til Hemingbanen, som er et flott idrettsanlegg med blant annet flere fotballbaner, treningssenter, friidrettsområde, terrengløype og idrettshall. I tillegg er det en nyere hall med fire tennisbaner og stor, nedfelt trampolinegrop. Ellers er det ikke langt å gå til Gressbanen som gjøres om til skøytebane på vinteren. Holmendammen ligger ca. 2,5 km fra boligen og byr på gode fiskemuligheter. Her finner du også et flott parkanlegg og fine turveier for rekreasjon. Videre er Holmenkollen riksanlegg i nærhet med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski. På Tryvann er det skisenter og klatrepark, og Nordmarka byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange.

Skole- og barnehager:
Kort avstand til Slemdal og Svendstuen barneskole, samt Ris og Midtstuen ungdomsskole. Flere barnehager i området.

Offentlig kommunikasjon:
Det er ca. 300 meter til Vettakollen T-banestasjon.

Matrikkel

Gnr. 35 bnr. 444 snr. 4 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0035

Areal

P-rom: 186 kvm

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer