Skytterdalen 7

Skytterdalen 7

Månedsleie 17.000,-
Primærrom 72m2
Bruttoareal 76m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SANDVIKA- Gjennomgående 3-roms leilighet med garasje og balkong - Flott utsikt og gode solforhold - Vv og fyring ink.

Beliggenhet

Meget sentral beliggenhet med kort vei til Sandvika som er et knutepunkt for offentlige kommunikasjon. Her går det både buss og tog. Toget bruker ca. 12 minutter til Nationalteateret i Oslo. Forøvrig går det buss i Brynsveien få minutters gangavstand fra eiendommen. Sandvika Storsenter i ca. 10. minutters gangavstand med et meget godt utvalg av butikker og kafeer. Gode turmuligheter både innover i marka fra Valler stasjon og ved sjøen på Kalvøya. Her er det også flere badestrender. Det er også nærhet til flere barnehager og skoler. Det er blant annet en barnehage i nabobygget.

Fra leiligheten er det 0,9 km til Sandvika tog og busstasjon. Det er 0,8 km til nærmeste skole samt 0,8 km til nærmeste matbutikk.

Matrikkel

Gnr. 83 bnr. 59 snr. 55 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-21-0009

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Stor og romslig leilighet i 6. etasje med medfølgende garasjeplass og solrik balkong med flott utsikt. Fra garasjen er det heis rett opp til 6. etasje. Leiligheten fremstår som godt vedlikeholdt med pene overflater. Praktisk og smart planløsning med romslig kjøkken med spiseplass og stue med plass for både sofa og spisestue samt utgang til balkong. To gode soverom, flislagt baderom med varmekabler og en åpen lys entrè. Leiligheten ligger fint til med fellesområder rundt blokkene som er pent opparbeidet med beplantning.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer