Ny og lekker 4 - roms. 1 etg. Separat inngang.

Bjørnenga 50

Månedsleie 29.000,-
Primærrom 110m2
Bruttoareal 118m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FORNEBU/ HUNDSUND - Unik leilighet - Solrikt beliggende i rolig, privat blindvei få meter fra Koksabukta og badestrand - Høy standard - Svært barnevennlig.48 kvm terrasse - 22 kvm hage

Beliggenhet

Fornebulandet oppleves som et pusterom mellom fjorden og byen. Å bo i en helt ny bolig i vakre naturomgivelser rett ved strandkanten er nesten for godt til å være sant, men bare nesten.
Storøya er et av de flotteste områdene på Fornebu. Her ligger byggene vendt mot fjorden, tett på naturen. Storøya ligger sør på Fornebulandet og grenser ned mot vannet med Koksabukta i sør og Storøykilen i vest. Nærmeste nabo er fjorden og store friarealer. I umiddelbar nærhet finner du store friarealer, turstier, naturreservater, skoler, barnehager, Fornebu S kjøpesenter og ikke minst Storøyodden Badeplass, samt idrettsanlegg og svømmehall.

Oppdragsnummer

10-18-0032

Areal

1.etg :P-rom:110

Innhold og standard

Leiligheten inneholder : Entre, romslig stue med utgang til stor terrasse på 48 kvm og 22 kvm hage, spistestue med åpen kjøkkenløsning. Hovedsoverom med bad.
2 separate soverom, bad / wc. Totalt 3 soverom

Leilighetene i Snipetunet har praktisk planløsning, romslig uteplass/terrasse og store vindusflater som gir godt med lys og god romfølelse.
Leilighetene er utformet og tilpasset den fantastiske naturen området har å by på. Lys, sol, sjø og utsyn er nøkkelfaktorer i hele utbyggingen på Storøya.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten leies ut primært umøblert. Ta kontakt med megler dersom det er behov for møbler

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer