Sognsvannsveien 49C

Sognsvannsveien 49C

Månedsleie 10.500,-
Primærrom 40m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Kort om eiendommen

Lys og praktisk endeleilighet 40 m² i naturskjønne omgivelser nærme Rikshospitalet! Barnevennlig. Terrasse m/ kveldssol!

Beliggenhet

Leiligheten ligger i et rolig og veletablert boligområde med leilighets-, rekkehus- og noe eneboligbebyggelse. Gangavstand til Rikshospitalet, denne beliggenheten er perfekt for deg som jobber der! Boligområde på Gaustad/Sogn er naturskjønt og barnevennlig, rett ved "inngangsporten" til Nordmarka. Rolig og solrik beliggenhet med fantastiske tur og rekreasjonsområder såvel sommerstid som vinterstid. På sommerstid byr Sognsvann på bademuligheter og fine grillplasser og når vinteren setter inn er det mulighet for å spenne på skiene ca 150 m unna og nyte milevis av preparerte skiløyper og turstier. Lysløype fra Sognsvann inn til koselige Ullevålseter som har en tradisjonsrik kafé og er et knutepunkt for turveier, skiløyper og stier i den sørlige delen av Nordmarka.
Det er også kort vei til Bånntjern med herlig badevann, flotte grillområder. Videre kort vei til Vettakollen med fantastisk utsikt over Oslo. Fine stisyklingsmuligheter i umiddelbar nærhet, blant annet med en leken singeltrack i Gaustadskogen. Usjenert beliggenhet med trafikk kun til eiendommene (innerst i blindvei).
Nærmeste forretningssenter er Ullevål stadion som kan by på dagligvare, polutsalg, bakeri, blomsterforretning, treningssenter og en rekke andre forretninger og servicetilbud forøvrig. Det er også kort vei til Storo Storsenter og CC Vest. Åpent Bakeri på Damplassen i Ullevål Hageby er et yndet kafémål i Sogn bydel.

Rikshospitalet, idrettshøyskolen, universitetet i Oslo, skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon og gode servicetilbud i nabolaget.
Gode kommunikasjonsforbindelser til hele hovedstaden. Ca 8 minutters gange til trikk 17 og 18 fra Rikshospitalet, hyppige avganger (hvert 5. min). Trikken korresponderer med T-bane ved Forskningparken, buss 22 og 25 fra Solvang kolonihager i Sognsveien, T-bane fra Forskningsparken/ Ullevål stadion i alle retninger (også ringen).

Megler

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer