Solvangen 62

Solvangen 62

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 212m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Kort om eiendommen

Skjetten/Solvangen - Innholdsrikt og velholdt atriumshus med 5(6) soverom - Attraktiv beliggenhet - Carport

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Solvangen på Skjetten i Skedsmo kommune. Boligfeltet består av atriumshus med barnevennlig planløsning i et barnevennlig boområde uten gjennomgangstrafikk. På Solvangen finnes det huseiere i alle aldre, både barnefamilier og eldre gir et mangfold som gjør dette til en fantastisk sted å bo. Her har du gangavstand til bymessige fasiliteter i Lillestrøm der det går direktetog flere ganger i timen inn til Oslo og nordover mot Gardemoen. Toget til Oslo tar kun 11 minutter! I tillegg går bussen langs Nordbyveien og korresponderer med busser på Olavsgaard som er knytepunktet for buss i området. Her bor en svært sentralt - likevel avskjermet og med nærhet til naturen. Boligen ligger også i nærheten til skog og mark og du har den populære ''nebbenrunden'' som er en asfaltert gang og sykkelvei nesten rett utenfor døren. Nebbursvollen fritidsbad, lekeplasser, svømmehall ligger også i nærheten.

Huset ligger på et platå over Nitelva. Hvert tun har gjesteparkering, beplantning, sandkasse og plass til sosiale aktiviteter. Innenfor atriet er en helt
avskjermet uten innsyn fra naboer. Skogen som omkranser deler av Solvangen, eies av beboerne.

Matrikkel

Gnr. 72 bnr. 35 i Lillestrøm kommune

Oppdragsnummer

10-20-0024

Areal

Totalt bruttoareal: 257 kvm
Totalt bruksareal: 225 kvm
Totalt primærrom: 212 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.