Solvangen 62

Solvangen 62

Månedsleie 23.000,-
Primærrom 212m2
Soverom 5
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Skjetten/Solvangen - Innholdsrikt og velholdt atriumshus med 5(6) soverom - Attraktiv beliggenhet - Carport

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Solvangen på Skjetten i Skedsmo kommune. Boligfeltet består av atriumshus med barnevennlig planløsning i et barnevennlig boområde uten gjennomgangstrafikk. På Solvangen finnes det huseiere i alle aldre, både barnefamilier og eldre gir et mangfold som gjør dette til en fantastisk sted å bo. Her har du gangavstand til bymessige fasiliteter i Lillestrøm der det går direktetog flere ganger i timen inn til Oslo og nordover mot Gardemoen. Toget til Oslo tar kun 11 minutter! I tillegg går bussen langs Nordbyveien og korresponderer med busser på Olavsgaard som er knytepunktet for buss i området. Her bor en svært sentralt - likevel avskjermet og med nærhet til naturen. Boligen ligger også i nærheten til skog og mark og du har den populære ''nebbenrunden'' som er en asfaltert gang og sykkelvei nesten rett utenfor døren. Nebbursvollen fritidsbad, lekeplasser, svømmehall ligger også i nærheten.

Huset ligger på et platå over Nitelva. Hvert tun har gjesteparkering, beplantning, sandkasse og plass til sosiale aktiviteter. Innenfor atriet er en helt
avskjermet uten innsyn fra naboer. Skogen som omkranser deler av Solvangen, eies av beboerne.

Matrikkel

Gnr. 72 bnr. 35 i Lillestrøm kommune

Oppdragsnummer

10-21-0096

Areal

Totalt bruttoareal: 257 kvm
Totalt bruksareal: 225 kvm
Totalt primærrom: 212 kvm

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Boligen inneholder:

Kjeller: Stue, 2 soverom, bad, gang, vaskerom, trapperom og bod.

1. etasje: entré/gang, åpen kjøkkenløsning med spisestue, tv-stue, 3(4) soverom, bad

Innendørs og utendørs bod og kott.

Møblering og fasiliteter

Kjellerstuen leies ut delvis møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 23 000,- pr. måned.

Kabel-tv, internett og strøm kommer i tillegg.

Oppvarming

Elektrisk, varmekabler samt vedfyring.

Parkering

Carport og parkering på egen tomt. Gjesteparkering.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.09.2021
Leieperiode: Langtidsleie

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.05.2022, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.08.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.05.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Elisabeth Langset
Mobil: 95 99 76 29

International customers

Comprehensive and well maintained 5 bedroom atrium house - Attractive location - Carport.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer