Flott utsikt. God standard. Fin beliggenhet

Sondrevegen 2 H

Månedsleie 35.000,-
Primærrom 196m2
Bruttoareal 218m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MONTEBELLO-Flott leilighet over 2 plan, med 2 solrike terrasser, 3 soverom , 2 bad,peis og garasje

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Montebello. Området er stille og fredelig uten sjenerende biltrafikk. Ligger høyt og fritt med flott utsikt over byen og fjorden. Kort vei til T-bane. Buss ved Radiumhospitalet. Gangavstand til Radiumhospitalet, Ullern VGS. Likeledes er det kun noen få minutters gange til Mærradalen som er et flott friluftsområde. En kort biltur til CC-Vest det man finner alt av servicetilbud, spisesteder, Vinmonopol m.m

Oppdragsnummer

10-19-0044

Areal

Primærrom
196m²

Bruksareal
202m²

Bruttoareal
218m²

Innhold og standard

Terrasseleilighet beliggende i representativt teglstensbygg i et hyggelig og skjermet område på Montebello. Flotte utsikts- og solforhold fra stuen og terrassen mot fjorden og tilliggende åskanter.

Leiligheten ligger i 2 underetg. ( 2 trapper ned fra inngangsparti og 1 trapp ned fra garasjeanlegg). Leiligheten er over to etasjer, og har en innholdsrik og praktisk planløsning.

Leiligheten fremstår som velholdt og har en god standard Det er gjennomført oppgradering av div.

Mer om eiendommen

overflater de senere år.

Inneholder bl.a.:
1 etg:
Romslig entré / hall med skapplass, stor stue med peis og utg. terrasse, spisekjøkken, gjestebad, hovedbad og vaskerom, 2 soverom og innebod.

U.etg:
Kjellerstue( evt soverom) med utgang terrasse, og 1 soverom.

Pent og velholdt uteareale

Det medfølger kjellerbod

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut delvis møblert. ( møblert/ umøblert etter avtale )

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 35 000,- pr. måned.

Stue
Stue

Oppvarming

Elektrisk oppvarming samt peis i stue.
Varmekabler på alle bad og varmekabler

Parkering

1 garasjeplass i felles garasjeanlegg med automatisk portåpner. Ellers er det rikelig med gjesteparkering på tomten

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: F
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre.

Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

3dplan og 2
Terrasse

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.07.2019
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2020 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.06.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2020 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kjøkken
Stue

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Bad
Soverom
Soverom
3dplan og 1
2dplan og 2

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer