Flott utsikt. God standard. Fin beliggenhet

Sondrevegen 2 H

Månedsleie 28.500,-
Primærrom 196m2
Bruttoareal 218m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MONTEBELLO - Flott leilighet over to plan, med 2 solrike terrasser, 3 soverom , 2 bad, peis og garasje

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Montebello. Området er stille og fredelig uten sjenerende biltrafikk. Ligger høyt og fritt med flott utsikt over byen og fjorden. Kort vei til T-bane. Buss ved Radiumhospitalet. Gangavstand til Radiumhospitalet, Ullern VGS. Likeledes er det kun noen få minutters gange til Mærradalen som er et flott friluftsområde. En kort biltur til CC-Vest det man finner alt av servicetilbud, spisesteder, Vinmonopol m.m

Oppdragsnummer

10-19-0044

Areal

Primærrom
196m²

Bruksareal
202m²

Bruttoareal
218m²

Innhold og standard

Terrasseleilighet beliggende i representativt teglstensbygg i et hyggelig og skjermet område på Montebello. Flotte utsikts- og solforhold fra stuen og terrassen mot fjorden og tilliggende åskanter.

Leiligheten ligger i 2 underetg. ( 2 trapper ned fra inngangsparti og 1 trapp ned fra garasjeanlegg). Leiligheten er over to etasjer, og har en innholdsrik og praktisk planløsning.

Leiligheten fremstår som velholdt og har en god standard Det er gjennomført oppgradering av div. overflater de senere år.

Inneholder bl.a.:
1 etg:
Romslig entré / hall med skapplass, stor stue med peis og utg. terrasse, spisekjøkken, gjestebad, hovedbad og vaskerom, 2 soverom og innebod.

U.etg:
Kjellerstue( evt soverom) med utgang terrasse, og 1 soverom.

Pent og velholdt uteareale

Det medfølger kjellerbod

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer