Flott utsikt. God standard. Fin beliggenhet

Sondrevegen 4 G

Månedsleie 26.500,-
Primærrom 139m2
Bruttoareal 150m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MONTEBELLO - Flott møblert leilighet med stor og solrik terrasse, 2(3) soverom , 2 bad, peis og nydelig utsikt

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Montebello. Området er stille og fredelig uten sjenerende biltrafikk. Ligger høyt og fritt med flott utsikt over byen og fjorden. Kort vei til T-bane. Buss ved Radiumhospitalet. Gangavstand til Radiumhospitalet, Ullern VGS. Likeledes er det kun noen få minutters gange til Mærradalen som er et flott friluftsområde. En kort biltur til CC-Vest det man finner alt av servicetilbud, spisesteder, Vinmonopol m.m

Matrikkel

Gnr. 29 bnr. 566 snr. 3 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0076

Areal

Primærrom
138m²

Bruksareal
150m²

Bruttoareal
150m²

Innhold og standard

Terrasseleilighet beliggende i representativt teglstensbygg i et hyggelig og skjermet område på Montebello. Flotte utsikts- og solforhold fra stuen og terrassen mot fjorden og tilliggende åskanter.

Leiligheten ligger i 1.etg og har en innholdsrik og praktisk planløsning. Leiligheten ligger har inngang i 1. etg , men stue og balkong ligger i 3. etg

Leiligheten fremstår som velholdt og har en god standard. Det er gjennomført oppgradering av div. overflater de senere år.

Inneholder bl.a.:

Romslig entré / hall med skapplass, stor stue med peis og utg. terrasse, spisekjøkken, gjestebad, hovedbad og vaskerom, 2 soverom og innebod. Det finnes også et 3 rom, som kan benyttes som kontor / oppholdsrom, men er da ikke godkjent soverom.

Pent og velholdt uteareale

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer