Meget populært området. Flott utsikt . Høy standard

Sørengkaia 105

Månedsleie 32.000,-
Primærrom 87m2
Bruttoareal 98m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Sørenga - Lekker toppleilighet med privat takterrasse på 85 kvm !! - Høy standard, 2 bad, 2 sov mulighet for garasje

Beliggenhet

Attraktivt og sjønært beliggende leilighet i den nye Fjordbyen, med sjø, parker og havnepromenade i umiddelbar nærhet.

Det nye byområdet har forøvrig kort vei til alt av servicetilbud, samt et pulserende kulturliv med blant annet det Munch-museet, Den Norske Opera og et godt utvalg av restauranter, puber og kafeer.

På havnepromenaden på Sørenga finner du blant annet Sørenga Sjømat, Restaurant Cargo, Bun's Burger, meksikanske Coyo, Seaport, Mirabel, Paradis, Wright Corner Pub, og Dock Espressobar. Helt ytterst på Sørenga, i umiddelbar nærhet til boligen, finner man Sjøbadet. Sjøbadet er et stort og åpent rekreasjonsområde med sitteplasser, stort basseng og eget barnebasseng. I midten av området finner man også sentralparken, områdets grønne lunge.

På Sørenga finner man to barnehager. Nærmeste matbutikker er en stor og innholdsrik Rema-1000 eller Coop Prix med søndagsåpent som begge ligger i nabobygget. Ellers kort vei til offentlig kommunikasjon, med buss nr. 85 som stopper på Sørenga. Ved Ladegården kan man ellers hoppe på buss nr. 32 og 74. St. Halvards plass med trikkelinje 18 og 19, samt buss nr. 34, 70 og 73 ligger også like ved. Det er også noen minutters gange til Oslo S med alle kollektivmuligheter.

Dersom du ønsker aktiviteter i vannet eller et lite bad, kan du enkelt tusle ned på sjøbadet. Eller gjør som mange av de som allerede for der - Kjøp deg en kajakk og ta deg en padletur. Med kajakken kommer du deg fort rundt til øyene i Oslofjorden. Dersom du ikke ønsker å kjøpe egen kajakk så har DNT egen butikk med kajakkutleie og kursvirksomhet her nede på Sørenga.

Det er kort vei til Vannspeilet, Middelalderparken og ikke minst Ekeberg med skogen som rekreasjonsområde og skulpturparken for kulturelt påfyll.

Matrikkel

Gnr. 234 bnr. 104 snr. 30 i Oslo kommune

Innhold

5. etg: primærrom utgjør 87 m2 som omfattes av entrè, baderom 1 med boblebad og baderom 2, soverom 1, soverom 2 , samt stue og kjøkken.

I tillegg til dette har boligen en balkong på 12 kvm, samt en 85 kvm stor privat takterrasse.

Kjellerbod på 6 kvm følger med

Oppdragsnummer

10-22-0163

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
5. etasje: Primærrom utgjør 87 kvm

Innhold og standard

5. etg: primærrom utgjør 87 m2 som omfattes av entrè, baderom 1 med boblebad og baderom 2, soverom 1, soverom 2 , samt stue og kjøkken.

I tillegg til dette har boligen en balkong på 12 kvm, samt en 85 kvm stor privat takterrasse.

Kjellerbod på 6 kvm følger med

Fantastisk og stor 3-roms leilighet på attraktive Sørenga. Boligen ligger tilbaketrukket og fint til fra Sjøbadet med riktig solretning. Boligen har en gjennomgående høy standard på gulv, overflater og innredning og fremstår som svært velholdt. Verdt å merke seg med denne leiligheten er dens private takterrasse på 85 kvm!! Fra takterrassen har du helt fantastisk utsikt over Oslofjorden. Leiligheten har totalt 2 soverom, 2 baderom( hvorav det ene har stort boblebad) , samt stor åpen stue / kjøkkenløsning.Boligen fremstår som meget godt holdt. Heisadkomst

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er umøblert, men etter avtale kan enkelte møbler settes inn.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

- Fantastisk 3-roms toppetasjeleilighet på Sørenga.
- Eksklusivt og stort kjøkken med alle fasiliteter.
- 2 svært flotte baderom.
- Heisadkomst fra bakkeplan.
- Gjennomgående god takhøyde i hele boligen på 2,70 m.
- En balkong ut fra boligens hovedetasje.
- Stor og privat, solrik takterrasse med fantastisk utsikt over byen og sjøen
- Det er gjort rikelig med riktige og kvalitetsbevisste tilvalg
- Sunscreens (solavskjerming) på samtlige vinduer.
- 2 soverom med garderobeplass.
- Boligen ligger tilbaketrukket på den roligere delen av Sørenga.
- mulighet for garasjeplass

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 32 000,- pr. måned. Husleie inkluderer internett ( fiber) og kabel tv. .
Strøm kommer i tillegg

Oppvarming

Oppvarming av boligen skjer via gårdens sentralfyringsanlegg og vannbårne gulvvarme (à-konto). Oppvarming utover dette skjer elektrisk.

Parkering

Mulighet for leie av p-plass i garasjeanlegg med direkte adkomst via heis. Kontakt megler
( ca 2500,-)

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Mørkegrønn D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.02.2023
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem 31.01.2024
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

What a view!! Fantastic 2 bedroom apartment with a roof terrace to enjoy the summer !!
2 bathrooms. Possibility for garage

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer