Lekker 3 roms i populært området

Sørengkaia 106

Månedsleie 21.500,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 76m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

SØRENGA-Strøken og gjennomgående 3-roms leilighet med god standard - Balkong på 8 m² -herlig sjøutsikt

Beliggenhet

Med vann på tre kanter ligger Sørenga fantastisk til med utsikt mot både fjorden og Ekeberg, samt sentrum med Akershus festning og Barcode, Oslos nye skyline. Sørenga er et rolig og idyllisk område ved sjøen, bare 10 minutters gange unna Oslo sentrum med Karl Johans gate, Oslo S med flytoget og nyoppussede Østbanehallen. Nærheten til sjøen, og den lune og solrike vestsiden mot Bjørvika, har gjort Sørenga til et populært turområde.

Sørengkaia ligger i nye Bjørvika, med alt av kultur- og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Barnehager er på plass, skole og flerbrukshall påbegynnes snart. Sørenga ligger ved Operaen, nye Munch-museet, nye Deichmanske hovedbibliotek og TV 2s nye signalbygg. Sørenga har også tilgang til flotte tur- og treningsområder, som Ekeberg med fine stier, sletter og skoger. Skulpturparken og Ekebergrestauranten har fantastisk utsikt over Sørenga og byen.

På Sørenga, i umiddelbar nærhet til leiligheten, finnes både en flott Rema 1000 med Post i butikk, samt Coop-prix som holder åpent alle dager. Det er et godt utvalg med restauranter og cafeer på Sørenga blant annet Bun's Burger, Cargo, Hakkaiza, Dock Espressobar, Gil:ander, Coyo, Mirabell og Seaport. Det finnes også mange gode restauranter i nærområdet, slik som Vesper Gastrobar i Barcode og spennende mathall på Vippa.

Barcode mellom Sørenga og Gamlebyen har allerede et variert tilbud av treningssenter, galleri, frisører, apotek, dagligvarebutikker, spennende restauranter, barer, kaféer, blomster, klær, skobutikker, m.m. Rett over Akrobaten gangbroen finner du Maaemo som er en ny restaurant med økologisk og nordisk kjøkkenprofil som har tre stjerner i Michelin-guiden og dermed er Norges mest velansette restaurant internasjonalt.

En 9 kilometer lang promenade knytter Oslo sammen langs sjøkanten. Den går fra Frognerstranda i vest, via Aker brygge, Akershus festning og Operaen, før den fortsetter forbi Sørengkaia, og helt til Kongshavn i øst.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer