Sørenga- nydelig 3 roms

Sørengkaia 118

Månedsleie 21.900,-
Primærrom 78m2
Bruttoareal 88m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SØRENGA- Lekker og romslig 3-roms leilighet i 2. etasje - God standard-Fransk balkong - Felles takterrasse - Heis

Beliggenhet

Med vann på tre kanter ligger Sørenga fantastisk til med utsikt mot både fjorden og Ekeberg, samt sentrum med Akershus festning og Barcode, Oslos nye skyline. Sørenga er et rolig og idyllisk område ved sjøen, bare 10 minutters gange unna Oslo sentrum med Karl Johans gate, Oslo S med flytoget og nyoppussede Østbanehallen. Nærheten til sjøen, og den lune og solrike vestsiden mot Bjørvika, har gjort Sørenga til et populært turområde.

Sørengkaia ligger i nye Bjørvika, med alt av kultur- og servicetilbud i umiddelbar nærhet. Barnehager er på plass, skole og flerbrukshall påbegynnes snart. Sørenga ligger ved Operaen, nye Munch-museet, nye Deichmanske hovedbibliotek og TV 2s nye signalbygg. Sørenga har også tilgang til flotte tur- og treningsområder, som Ekeberg med fine stier, sletter og skoger. Skulpturparken og Ekebergrestauranten har fantastisk utsikt
over Sørenga og byen.

På Sørenga, i umiddelbar nærhet til leiligheten, finnes både en flott Rema 1000 med Post i butikk, samt Coop-prix som holder åpent alle dager. Det er et godt utvalg med restauranter og cafeer på Sørenga blant annet Bun's Burger, Cargo, Hakkaiza, Dock Espressobar, Gil:ander, Coyo, Mirabell og Seaport. Det finnes også mange gode restauranter i nærområdet, slik som Vesper Gastrobar i Barcode og spennende mathall på Vippa.

Barcode mellom Sørenga og Gamlebyen har allerede et variert tilbud av treningssenter, galleri, frisører, apotek, dagligvarebutikker, spennende restauranter, barer, kaféer, blomster, klær, skobutikker, m.m. Rett over Akrobaten gangbroen finner du Maaemo som er en ny restaurant med økologisk og nordisk kjøkkenprofil som har tre stjerner i Michelin-guiden og dermed er Norges mest velansette restaurant internasjonalt.

En 9 kilometer lang promenade knytter Oslo sammen langs sjøkanten. Den går fra Frognerstranda i vest, via Aker brygge, Akershus festning og Operaen, før den fortsetter forbi Sørengkaia, og helt til Kongshavn i øst. Langs denne promenaden finner man også den "nye" mathallen på Vippetangen hvor man kan oppleve god mat og drikke.

Byens flotteste sjøbad åpnet juni 2015 og er meget populært. Det ble nylig kåret til et av Europas ti fineste sjøbad. Sjøbadet er en flytende park på rundt fem dekar og er en forlengelse av parken på land ytterst på Sørengutstikkeren. Det 190 meter lange sjøbadet har et 50 meter langt åpent basseng, et 200 kvadratmeter stort sjøbad, rekreasjonsområde med sitteplasser og trapper ned mot sjøen. Eget barnebasseng er bygget inn i anlegget, og har som resten av Sørenga universell tilgjengelighet.

Friluftshuset ved Sjøbadet på Sørenga er et inspirasjons- og samlingssted for deg som vil være aktiv i og rundt Oslo. Her kan man bli med på yogakurs, buldre i buldrerommet, bli med på inspirasjonskvelder, leie kajakk og ta kajakkurs, for å nevne noe. Man kan også få turveiledning og kjøpe praktisk turutstyr i Tursenteret.

Det er bare noen få minutters gange til Oslo S og bussterminalen med buss, tog, flytog og t-bane. Nye trikkespor er allerede klare ved Barcode, og buss nr. 85 har stopp på Sørenga.

Matrikkel

Gnr. 234 bnr. 108 snr. 38 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten har en utnyttet planløsning og inneholder:
- Entré/gang med god plass til yttertøy og sko
- Romslig stue med fransk balkong
- Flott kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer
- To soverom med integrerte garderobeskap fra Drømmekjøkkenet
- Kontor

Boligen har god lagringsplass med blant annet innvendige bod i entré og en disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

Oppdragsnummer

10-23-0010

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Leilighet i 2. etg. BRA / P-ROM: 80 / 78 kvm:

Innhold og standard

Leiligheten har en utnyttet planløsning og inneholder:

- Entré/gang med god plass til yttertøy og sko
- Romslig stue med fransk balkong
- Flott kjøkken fra Drømmekjøkkenet med integrerte hvitevarer
- To soverom med integrerte garderobeskap fra Drømmekjøkkenet
- Kontor

Boligen har god lagringsplass med blant annet innvendige bod i entré og en disponibel kjellerbod på ca. 5 kvm.

Leiligheten holder en meget god standard

Møblering og fasiliteter

Hvitevarer medfølger i leieforholdet.
Boligen leies ut umøblert.

Etter avtale kan det settes igjen noe møbler

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 21 900,- pr. måned.
I tillegg til leie kommer strøm og fjernvarme
Basis internett er inkludert i leien.

Oppvarming

Fjernvarme/ sentralfyring.
Fjernvarme Akonto

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter C
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Leiligheten er ledig fra 1.April 2023
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2023 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2024
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.012.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Really nice 2 bedroom apartment located in the popular Sørenga area. Apartment is unfurnished, but after agreement some furnitures can be provided.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer