Innholdsrik leilighet med stor stue, 3 soverom, 2 bad mm. Innkjøring til garasje under bygget.

Sørkedalsveien 262C

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 126m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

VOKSEN - Stor 4-roms leilighet med 3 soverom, 2 bad, vaskerom, balkong, heis, peis og mulig med 2 garasjeplasser.

Beliggenhet

Skjermet beliggenhet på trafikkstille tun, Voksen skole i umiddelbar nærhet, Bogstad golfbane og Fossum like i nærheten, mye turområder i området. Kiwi Bogstad i gangavstand fra leiligheten. Ca. 4 minutter å gå til nærmeste bussholdeplass.

Matrikkel

Gnr. 27 bnr. 2726 snr. 18, leilighetsnr. 18 orgnr. 990016852 i Oslo kommune

Innhold

Entré, gang, innvendig bod og bod i garasjekjeller, 2 bad, vaskerom, 3 soverom, stue, kjøkken og mulig å leie 2 garasjeplasser i rekke.

Oppdragsnummer

10-22-0159

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
2. etasje: Primærrom utgjør 126 kvm.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i bygg som ligger skjermet til fra trafikk, i 2. etg. med heisadkomst og inneholder entré med skyvedørsgarderobe, innvendig bod, 3 soverom hvorav to med garderobeskap/skyvedørsgarderobe og ett av soverommene har i tillegg eget bad med badekar med dusj. Leiligheten har i tillegg gang mellom rommen, vaskerom med opplegg til vaskesøyle, stor stue med store vinduer på tre sider med lite sjenerende innsyn, peis og utgang til rommelig balkong. Det er halvåpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer, med naturlig plass til spisebord i den delen av stuen.

Megler