5101

Sørkedalsveien 9 E

Månedsleie 19.000,-
Primærrom 70m2
Bruttoareal 72m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

MAJORSTUEN/NYE MAJOR - Lekker 3-roms i 10 etg. Flott utsikt!

Beliggenhet

Ettertraktet beliggenhet på Majorstuen med umiddelbar nærhet til alt byen har å tilby. Majorstuen er kjent for sitt pulserende sentrumsliv. Fra bolig har du gangavstand til flere hyggelige spisesteder, treningssentre med bl.a. Evo som ligger i samme bygg/nabooppgangen, Colosseum Kino samt diverse forretninger i handlegaten Bogstadveien. Dagligvareforretningene Rema 1000, Meny og Jacobs ligger like utenfor døren. Offentlig kommunikasjon i umiddelbar nærhet. Majorstuen er et knutepunkt for offentlig kommunikasjon med T-bane, flere buss- og trikkelinjer. Naturskjønne rekreasjonsområder i Frognerparken innen et par minutters gange eller i Nordmarka som vinterstid tilbyr milevis med preparerte skiløyper, kun en T-bane/sykkeltur fra Majorstuen opp til Frognerseteren/Sognsvann m.m

Oppdragsnummer

10-18-0030

Arealer og fordeling per etasje

10. etasje: Primærrom utgjør 72 kvm.

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Entre, stue med utgang balkong, 2 soverom og bad.

Leiligheten holder en moderne og god standard.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er delvis møblert. Hvitevarer er inkludert

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 19 000,- pr. måned.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer