Pen leilighet som har alt man trenger.

Stålverkskroken 14A

Månedsleie 15.000,-
Totalpris 7.200,-
Primærrom 44m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

ENSJØ/HASLE - Pen og moderne 2-roms leilighet med 1 soverom, stue, kjøkken og balkong.

Beliggenhet

Sentralt, men litt tilbaketrukket beliggenhet. Kiwi og Rema 100 ligger ikke langt unna. Buss (Gladengveien) noen få minutters gange fra leiligheten. Ensjø t-bane ca. 7 minutter unna.

Matrikkel

Gnr. 129 bnr. 101 snr. 1, andelsnr. 19 i Stålverksparken borettslag med orgnr. 911845377 i Oslo kommune

Innhold

Entré, bad, kjøkken og stue, soverom og balkong.

Oppdragsnummer

10-23-0002

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
4. etasje: Primærrom utgjør 44 kvm.

Innhold og standard

Fin og moderne leilighet med rommelig entré, bad med dusjhjørne og vaskemaskin, åpen stue- og kjøkkenløsning, utgang fra stue til rommelig balkong med ettermiddag og kveldssol, soverom med inngang på hver side av sengen og inngang til rommelig innvendig bod/ garderobe fra soverommet, tørr bod i kjeller, sykkeloppheng i garasje.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut delvis møblert. Eier tar ut sofa, sofabord, en hylle m/skuffseksjon, et speil og møbler på balkongen. Øvrige møbler (seng, sengegavl, nattbord, kommode, skap i bod, spisebord m/stoler, hylle på bad, møbler i gang, tv-bord og bokhylle på vegg) kan bli stående om en leietaker ønsker det.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer