Stamhusveien 21

Stamhusveien 21

Månedsleie 32.000,-
Primærrom 160m2
Soverom 4
Boligtype Rekkehus

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

EKEBERG - Attraktiv, innholdsrikt og nyoppusset rekkehus over 3 plan m flott hage - 3 bad - 4 sov - garasje m elbillader

Beliggenhet

Boligen er beliggende i veletablerte omgivelser på Ekeberg med en hage som grenser til Ekebergsletta. Ekeberg er populært for mennesker i alle aldre som ønsker å bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket. Området er svært barnevennlig med kort vei til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Spar på Simensbråten. Ønsker man ytterligere tilbud av butikker er nærmeste handelssenter Manglerud senter. Manglerud senter er et moderne kjøpesenter med en bredt utvalg av butikker. På Manglerud finner man klesbutikker for henne og han, W.B. Samson, Mester Grønn, Jernia, apotek, tannlege, frisør, Coop Extra, Meny og Vinmonpolet med mer.

Området har flere fine tur- og friluftsområder slik som Ekebergsletta, Brannfjellskogen, Østensjøvannet og Østmarka som brukes sommer som vinter. Området rundt Ekebergsletta kan bl.a. by på fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. En kort gåtur unna er Ekebergparken med skulptur- og kulturminneparken på 255 mål med turstier og skulpturer av internasjonale kunstnere. Det arrangeres guidede turer i parken. Nærhet også til Østmarka, samt at fjorden med flere hyggelige badestrender ligger bare en kort kjøretur unna. Det er flere utsiktspunkter hvor man kan nyte den fantastiske panoramautsikten over hele Oslo. I Ekebergparken er det flere hyggelig spisesteder som Karlsborg spiseforretning, Lunds hus eller Ekebergresturanten. I Lunds hus er det hyggelig uteservering i helgene med en fantastisk utsikt over byen samt et museum for historie og natur.

Det er flere barnehager i nærområdet, som Vårveien barnehage, Lille Ekeberg barnehage og Ekeberg Idrettsbarnehage. Det er svært kort vei til Ekeberg skole (1. - 7.), hvor barna kan gå på fortau, uten behov for å krysse vei. Eller man kan velge å gå opp langs Ekebergsletta.

Megler