Rekkehus. Nyoppusset. God beliggenhet

Stamhusveien 21

Månedsleie 33.500,-
Primærrom 160m2
Bruttoareal 189m2
Soverom 4
Boligtype Rekkehus

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

EKEBERG - Attraktivt og innholdsrikt rekkehus over 3 plan m flott hage - 3 bad - 4 sov - garasje m elbillader

Beliggenhet

Boligen er beliggende i veletablerte omgivelser på Ekeberg med en hage som grenser til Ekebergsletta. Ekeberg er populært for mennesker i alle aldre som ønsker å bo sentralt, men samtidig tilbaketrukket. Området er svært barnevennlig med kort vei til barnehager, skoler og offentlig kommunikasjon. Det er kort vei til Spar på Simensbråten. Ønsker man ytterligere tilbud av butikker er nærmeste handelssenter Manglerud senter. Manglerud senter er et moderne kjøpesenter med en bredt utvalg av butikker. På Manglerud finner man klesbutikker for henne og han, W.B. Samson, Mester Grønn, Jernia, apotek, tannlege, frisør, Coop Extra, Meny og Vinmonpolet med mer.

Området har flere fine tur- og friluftsområder slik som Ekebergsletta, Brannfjellskogen, Østensjøvannet og Østmarka som brukes sommer som vinter. Området rundt Ekebergsletta kan bl.a. by på fasiliteter som lysløype, skiløype, idrettsanlegg, minigolfbane, husdyrpark og ridesenter, store friområder, Ekebergrestauranten m.m. En kort gåtur unna er Ekebergparken med skulptur- og kulturminneparken på 255 mål med turstier og skulpturer av internasjonale kunstnere. Det arrangeres guidede turer i parken. Nærhet også til Østmarka, samt at fjorden med flere hyggelige badestrender ligger bare en kort kjøretur unna. Det er flere utsiktspunkter hvor man kan nyte den fantastiske panoramautsikten over hele Oslo. I Ekebergparken er det flere hyggelig spisesteder som Karlsborg spiseforretning, Lunds hus eller Ekebergresturanten. I Lunds hus er det hyggelig uteservering i helgene med en fantastisk utsikt over byen samt et museum for historie og natur.

Det er flere barnehager i nærområdet, som Vårveien barnehage, Lille Ekeberg barnehage og Ekeberg Idrettsbarnehage. Det er svært kort vei til Ekeberg skole (1. - 7.), hvor barna kan gå på fortau, uten behov for å krysse vei. Eller man kan velge å gå opp langs Ekebergsletta. Brannfjell ungdomsskole (8. - 10.), ligger 15 minutters gange unna. Det er mange lokale idrettslag og foreninger i området, som f. eks. Bekkelaget sportsklubb (BSK) og KFUM/KFUK., som tilbyr aktiviteter som fotball, håndball, friidrett, orientering, ski, innebandy mm. Ved Ekeberg skole blir det opparbeidet skøytebane om vinteren. Ekeberg skole har skolekorps, og den populære danseskolen Dancespace ligger ikke langt unna.

Området gir god mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, hvorav nærmeste holdeplass ligger like ved boligen. Buss 34 bruker ca. 9 min til Oslo sentrum. På Simensbråten busstopp går buss 23 til Ryen, Manglerud, Brynseng, Nydalen og videre til Lysaker. Nærmeste T-banestasjon er på Ryen. Med bil fra Ekeberg tar det ca. 7 min til Lambertseter, 7 min til Nordstrand, 5 min til Ryen, 7 min til Oslo S og 33 min til Oslo Lufthavn

Matrikkel

Gnr. 151 bnr. 174 snr. 11 i Oslo kommune

Innhold

Boligen er over 3 plan og inneholder følgende:
1. etasje: Romslig entrè/hall med varmekabler i gulv, kjellerstue/soverom og flislagt baderom med vaskemaskin- og tørketrommel samt dusjnisje (badekar leveres over nyttår).
2. etasje: åpen kjøkken/stueløsning, toalettrom, bod, vedovn og utgang til terrasse og hage.
3. etasje: 3 romslige soverom med garderobeløsninger og flislagt baderom med dusjnisje.

Oppdragsnummer

10-23-0014

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

ca 160 kvm P-rom

Innhold og standard

Boligen er over 3 plan og inneholder følgende:
1. etasje: Romslig entrè/hall med varmekabler i gulv, kjellerstue/soverom og flislagt baderom med vaskemaskin- og tørketrommel samt dusjnisje (badekar leveres over nyttår).
2. etasje: åpen kjøkken/stueløsning, toalettrom, bod, vedovn og utgang til terrasse og hage.
3. etasje: 3 romslige soverom med garderobeløsninger og flislagt baderom med dusjnisje.

Til boligen tilhører det også en garasje med elbillader.

DIVERSE:
- Ledig fra 01.03.2023 for langtidsleie.
- Leietager tegner innboforsikring.
- Det ønskes ikke-røyker.
- 3 mnd depositum.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut umøblert med unntak av hvitevarer på kjøkken samt vaskemaskin og tørketrommel på baderom.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 33 500,- pr. måned.

Inkludert i leien er kabel-tv og internett. Leietaker tegner eget strømabonnement.

Oppvarming

Elektrisk, vedfyring og varmekabler i inngangsparti 1.etg og på baderommene. I 2. etg er det også varmefolie i gulv som kan styres via app.

Parkering

Boligen har parkering i garasje samt biloppstillingsplasser utenfor inngang.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er:
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Boligen er etterisolere med 5cm og vindtett, alle vinduer og dører er nye.
+ alle vegger og takker er kledd med gipsplater som også er en brann sperre.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Söderberg & Partners. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Söderberg & Partners er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.03.2023
Leieperiode: 3 år

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 30.11.2023, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 28.02.2024
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 30.11.2023 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Attractive and spacious house with 4 bedrooms and 3 bathrooms located in Ekeberg. Popular location next to Ekebergparken. Garage with charger for electric cars.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer