Meget attraktiv beliggenhet å Slemdal. Enebolig følelse

Stasjonsveien 11

Månedsleie 39.500,-
Primærrom 245m2
Bruttoareal 308m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

SLEMDAL - Herskapelig og idyllisk beliggende bolig med stor privat hage. 3 (4) soverom, 3 bad og 2 p-plasser.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt, veletablert og barnevennlig boligområde på Slemdal med nærhet til både Slemdal sentrum og Vinderen med forretninger, cafeer, vinmonopol, treningssentre, skoler og barnehager. Boligen sogner til Slemdal Barneskole og Ris Ungdomsskole som begge ligger i gangavstand, og har god tilgang til offentlig kommunikasjon med buss fra Holmenhavna (2 min gange) og T-bane fra Slemdal (7-8 min gange).

Området har kort vei til lekeplass, skøytebane og treningssenter m.m. Det er ca. 8-9 min gange til Hemingbanen som er et stort idrettsanlegg med bl.a. ny tennishall med 4 baner, samt treningssenter. Det er kort gange (2-3 min) til idrettsanlegget på Gressbanen, som gjøres om til skøytebane på vinterstid, og til Holmenkollen Tennisklubb ( 7-8 min).

Holmendammen ligger ca. 400 meter fra boligen og byr på et flott parkanlegg, lekeplass, fiskemuligheter samt fine turveier for rekreasjon. Videre er det ca. 3,5 km til Holmenkollen riksanlegg med hopp, langrenn, skiskyting og rulleski, samt Tryvann skisenter og klatrepark. Nordmarka ligger tett på og byr på gode løypealternativer for både ski, sykkel og gange.

Stasjonsveien 11 er en helt unik og praktfull eiendom med herlig enebolig følelse.

Leiligheten er en del av den herskapelige villaen Sirilund, oppført i 1920, som var i forlagsdirektør Harald Griegs eie fra 1931. Sirilund var en av de første eiendommene på Holmen, og navnet Sirilund stammer fra Hamsuns litterære verk Pan. Bygget har en særdeles attraktiv beliggenhet og ligger omkranset av en nydelig villahage. Fra leiligheten er det utgang til en herlig terrasse, markterrasse og egen privat hage på ca. 1,7 mål.

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 465 snr. 1 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer