Skjermet beliggende hybelleilighet med alle fasiliteter i flotte omgivelser.

Stjerneveien 39

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 60m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Megler: Jon Martin Knai Strandlie

Kort om eiendommen

VETTAKOLLEN - Moderne og lys hybelleilighet med høy standard og god plass, ett soverom, parkering og uteplass.

Beliggenhet

Rolig og skjermet beliggenhet bak høye hekker. Gulleråsen og Gråkammen er nærmeste t-banestasjoner, marka med joggerunde og bl.a. Båndtjern i nærheten. Ikke langt til Heming tennis. Gangavstand til Slemdal senter med matbutikk, post, apotek, lege ++

Matrikkel

Gnr. 41 bnr. 474 i Oslo kommune

Innhold

Entré, soverom, kjøkken, stue, uteplass.

Oppdragsnummer

10-22-0151

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.
1. etasje: Primærrom utgjør ca. 60 kvm.

Innhold og standard

Hybel med egen inngang med samme overbygde inngangsparti som hovedhuset. Det er betong i vegger og etasjeskiller slik at det skal være helt stille. Leiligheten består av rommelig entré med skyvedørsgarderobe, bad med dusjhjørne og vaskemaskin, stort soverom med mye garderobeplass, kjøkken med integrerte hvitevarer, stue med store vindusflater og screens på vinduene både ute og inne, stor uteplass med grill og møbler på sommerstid, tv og stereoanlegg fra Bose, Telenor Internett, vannbåren gulvvarme i alle rom, eget ventilasjonsanlegg, egen calling fra port og egen alarm. Måking og gartner er inkludert.

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er per i dag delvis møblert.

Megler

Portrettbilde av Jon Martin Knai Strandlie

Jon Martin Knai Strandlie

Eiendomsmegler

Kontakt Jon Martin Knai på e-post
strandlie@sem-johnsen.no

Kontakt Jon Martin Knai på telefon
40 00 98 91

Jon Martin har to bachelorgrader fra Handelshøyskolen BI, en i finans og en i eiendomsmegling. Han har hatt ulike stillinger innen finans og salg før han begynte hos Sem & Johnsen i 2015, der han har jobbet som koordinator ved salg av ny- og bruktbolig og med oppgjør før han begynte med utleie. Han leier ut boliger over hele Oslo og Bærum. Jon Martin er dedikert og nøyaktig i sitt arbeid, og jobber strukturert og målrettet for å sikre korrekt leietaker etter utleiers ønske.

Les mer