Attraktiv leilighet med 2 soverom og 2 bad,. Leiligheten er meget smakfullt innredet og har garasjeplass i kjeller med heid opp til leilighetens etasje.

Strandpromenaden 5

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 87m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lekker møblert leilighet med unik beliggenhet, balkong med sjøutsikt, gasspeis og garasje!

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv, flott og rolig beliggenhet på Tjuvholmen, Tjuvholmen er mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset og er en oase ved sjøen med flotte uteområder og et stort utvalg av ulike serveringssteder. Med nærhet til natur- og kulturtilbud har leiligheten den ideelle beliggenheten for deg som vil bo ved sjøen, men likevel midt i byen.

Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. En utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Lofoten fiskerestaurant i området, for å nevne noen.
Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med fine strender og gode tur- og rekreasjonsområder. I Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste bussholdeplass er Tjuvholmen og ligger ca. 2 min gange fra boligen (herfra går bussrute 21 og 54). Fra Nationaltheatret går det både T-bane, tog og flytog, samt flere bussforbindelser og trikk. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Majorstuen, 5 min til Oslo S, 5 min til Sjølyst, samt ca. 40 min til Oslo lufthavn

Mer om eiendommen

Oppdragsnummer

10-19-0007

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ligger høyt og fritt i byggets 3.etasje med gode solforhold og nydelig utsikt mot fjorden. Moderne bygg fra 2008 med bl.a. heis, fjernvarme, mekanisk ventilasjon og gasspeis. Leiligheten har glatte lyse overflater på vegg og himling samt ny flott parkett, 2 delikate bad, 2 soverom og stilren kjøkkeninnredning. Garasjeplass med direkte heisadkomst til leilighetsplan.

Kjøkken og spisesue med åpen løsning mot med stue
Delikat møblert stue med meget hyggelig atmosfære

Inneholder: Gang, kjøkken med åpen løsning mot stue, 2 soverom, 2 bad, innvendig bod.

Ytre rom: Bod.

Standard:

Entré
Boligen har heis fra garasjekjeller direkte til leilighetsplan. Entreen er romslig og gir et godt førsteinntrykk av boligen. Enstavs eikeparkett på gulv.

Kjøkken
Kjøkkenet har tradisjonelle kvaliteter med et moderne uttrykk. Innredningen har hvite glatte fronter. Enstavs eikeparkett på gulv.

Stue
Leiligheten har en stor og luftig stue med åpen løsning til kjøkkenet. De store vindusflatene gir mye lys inn i rommet, og det er utgang til en behagelig balkong, hvor man kan nyte flott utsikt over Oslofjorden. Enstavs eikeparkett på gulv, hvitmalte vegger og en hyggelig gasspeis som gir ekstra varme på kalde vinterdager.

Bad
Boligen inneholder to delikate bad hvorav ett med vaskemaskin/tørketrommel.

Begge badene har sandfargede fliser på gulv og vegger.

Soverom og garderobe
Leiligheten har to gode soverom. Det ene soverommet har garderobeskap og direkte adkomst til det ene badet. Romslig bod ved kjøkken til lagringsplass, i tillegg til bod i kjeller.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 28 000,- pr. måned.

Oppvarming

Elektriske varmekabler på bad. Fjernvarme og varmtvann inkludert i husleie.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Garasjeplass medfølger leieforholdet.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter D
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig.

Kjøkken
Gasspeis i stue

Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker.

Romslig hovedsoverom med garderobeskap og utsikt mot kanalen/sjøen, inngang til ensuite bad
Soverom nummer 2 med dobbeltseng

(forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: Omgående eller etter avtale.

Leieperiode: 3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.10.2019, og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.10.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Stort flislagt bad med dusj og vaskemaskin og tørketrommel
Ekstra bad med wc og dusj
Romslig balkong på ca 6 kvm med 2 sittegrupper

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Flott utsikt mot sjøen og Astrup Fearnley
Utsikt fra balkongen også mot kanalen og the Thief

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer