Attraktiv leilighet med 2 soverom og 2 bad,. Leiligheten er meget smakfullt innredet og har garasjeplass i kjeller med heid opp til leilighetens etasje.

Strandpromenaden 5

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 87m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lekker møblert leilighet med unik beliggenhet, balkong med sjøutsikt, gasspeis og garasje!

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv, flott og rolig beliggenhet på Tjuvholmen, Tjuvholmen er mindre enn 5 minutters gange fra Rådhuset og er en oase ved sjøen med flotte uteområder og et stort utvalg av ulike serveringssteder. Med nærhet til natur- og kulturtilbud har leiligheten den ideelle beliggenheten for deg som vil bo ved sjøen, men likevel midt i byen.

Astrup Fearnley Museet for moderne kunst, samt Pushwagner Gallery ligger like i nærheten. En utendørs skulptursamling, populære strandpromenader og byens mest sentrale sjøbad er noen av attraksjonene her. Du finner også kjente restauranter som Hanami, Bølgen og Moi, Sjømagasinet, Mr. Bay og Lofoten fiskerestaurant i området, for å nevne noen.
Fra Rådhuset kan du ta båten ut til Bygdøy og Huk med fine strender og gode tur- og rekreasjonsområder. I Vika finner du Nobels fredssenter, Stenersenmuseet, Oslo konserthus, samt Klingenberg, Saga og Kino Victoria.

Offentlig kommunikasjon:
Området gir mulighet for offentlig kommunikasjon via buss, trikk, T-bane, tog, flybuss og hurtigbåt, hvorav nærmeste bussholdeplass er Tjuvholmen og ligger ca. 2 min gange fra boligen (herfra går bussrute 21 og 54). Fra Nationaltheatret går det både T-bane, tog og flytog, samt flere bussforbindelser og trikk. Ved å benytte bil tar det ca. 5 min til Majorstuen, 5 min til Oslo S, 5 min til Sjølyst, samt ca. 40 min til Oslo lufthavn

Oppdragsnummer

10-19-0007

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer