Svært sentralt. Høy standard-

Strandpromenaden 5

Månedsleie 45.500,-
Primærrom 125m2
Bruttoareal 130m2
Soverom 2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

TJUVHOLMEN- Lekker og stor 3 roms leilighet med nydelig utsikt mot indre Oslofjord og byen

Beliggenhet

Fasjonable Tjuvholmen har meget sentral beliggenhet og regnes for å være en av de aller mest attraktive adressene i Oslo by. Her finner du de fleste av byens beste restauranter og
spesialforretninger rett utenfor døren. Tjuvholmen, som er en 33 dekar stor landfast holme i indre havnebasseng i Oslo har ideell beliggenhet for de som ønsker åbo ved sjøen, midt i byen. På en "øy" utenfor Tjuvholmen ligger Astrup Fearnley museet for moderne kunst. Utendørs skulptursamling, strandpromenader ogmbadestrand er noen av attraksjonene knyttet til anlegget. Offentlig kommunikasjon (båt, trikk, buss og tog) i umiddelbar
nærhet.

Leiligheten:
Leiligheten fremstår som delikat og tiltalende og er beliggende i frontlinjen på sjøsiden med store vindusflater mot sjøen fra byggets 2 etasje, med spektakulær utsikt mot indre del av fjorden, båthavnen, byen, Akershus Festning, Hovedøya og Ekebergåsen. Leilighetene har også flott utsikt mot Tjuvholmens nye park- og grøntområder tilknyttet det nye Astrup Fearnley Museets praktbygg. Leiligheten har stor delvis overbygget balkong på med magisk utsikt.

Matrikkel

Gnr. 210 bnr. 36 snr. 12 i Oslo kommune

Innhold

Leiligheten på 127 kvm inneholder entré/hall, garderobeplass, 2 delikate flislagtebad/wc.Leiligheten har 2 soverom,.Det ene soverommet har stort bad/ wc samt stor garderobe,Stor romslig stue med åpen moderne og lekker kjøkkenløsning med store vindusflater mot sjøen.

Oppdragsnummer

10-22-0115

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer