Meget attraktiv beliggenhet i Strømstangveien

Strømstangveien 7G

Månedsleie 42.500,-
Primærrom 189m2
Bruttoareal 279m2
Soverom 5
Boligtype Tomannsbolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SNARØYA-nyere bolig med flott utsikt mot Oslofjorden. 2 bad , 5 soverom og dobbelgarasje.

Beliggenhet

Boligen har en sjønær og særdeles attraktiv beliggenhet i villaområde ytterst på Snarøya. Fritt og solrikt beliggende med stor og lettstelt hage. Her kan man nyte den fine sjøutsikten mot Nesodden og Bunnefjorden til enhver tid, ta morgenkaffen med flott utsikt fra soverommet eller kose deg på den solrike uteplassen. Barnevennlig beliggende i meget privat og rolig område.

Området har god offentlig kommunikasjon med buss til Bærum og Oslo, hvert 12. min. Matbutikken Meny ligger i nærområdet, og det er flere barnehager og barne- og ungdomsskoler kort vei unna.

Flotte rekreasjonsmuligheter med turområder, badestrender og andre kvaliteter i umiddelbar nærhet. Ved "foten av" Snarøya og Langodden er det oppført et moderne grendesenter, Hundsund, som har blant annet ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg for fotball, kunstfrossen skøytebane og svømmehall. Videre finnes tennis- og curlinghall. Det er kort vei til det nye Fornebu Senter, Telenor Arena, samt Telenor, Aker og Statoils hovedkontorer. Fornebulandet er et av Oslofjordens mest spennende utviklingsområder.

Matrikkel

Gnr. 43 bnr. 752 snr. 1 i Bærum kommune

Oppdragsnummer

10-21-0100

Areal

Primærrom: 189 kvm, Bruksareal: 251 kvm, Bruttoareal: 279 kvm.

Innhold og standard

1. etasje: Entre, soverom, gjestetoalett , åpen kjøkken / stueløsning med utgang til fin hage med sjøutsikt
2. etasje: 4 soverom, 2 bad, hvorav det ene i tilknytning til masterbedroom

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer