4 soverom. 3 bad. 3 stuer. Garasje. Meget innholdsrik enebolig!

Strømstangveien 9 b

Månedsleie 90.000,-
Primærrom 452m2
Bruttoareal 520m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

SNARØYA- Meget representativ og eksklusiv enebolig med sjøutsikt i attraktivt villaområde!

Beliggenhet

Boligen har en sjønær og særdeles attraktiv beliggenhet i villaområde ytterst på Snarøya. Fritt og solrikt beliggende med stor og lettstelt hage. Her kan man nyte den fine sjøutsikten mot Nesodden og Bunnefjorden til enhver tid, ta morgenkaffen med flott utsikt fra soverommet eller kose deg på den solrike uteplassen. Barnevennlig beliggende i meget privat og rolig område.

Området har god offentlig kommunikasjon med buss til Bærum og Oslo, hvert 12. min. Matbutikken Meny ligger i nærområdet, og det er flere barnehager og barne- og ungdomsskoler kort vei unna.

Flotte rekreasjonsmuligheter med turområder, badestrender og andre kvaliteter i umiddelbar nærhet. Ved "foten av" Snarøya og Langodden er det oppført et moderne grendesenter, Hundsund, som har blant annet ungdomsskole, barnehage, idrettsanlegg for fotball, kunstfrossen skøytebane og svømmehall. Videre finnes tennis- og curlinghall. Det er kort vei til det nye Fornebu Senter, Telenor Arena, samt Telenor, Aker og Statoils hovedkontorer. Fornebulandet er et av Oslofjordens mest spennende utviklingsområder.

Perfect location, in a very popular residential area in Snarøya. Short distance to the city by car ( 10 min ) and quick acsess to the international school in Bekkestua. The bus stops every 12 minutes, just a few houses away.

Oppdragsnummer

10-18-0049

Areal

Primærrom: 452,7 kvm, Bruksareal: 520 kvm

1. etasje: P-ROM ca 241 m²
2. etasje: P-ROM ca 140 m²
U.etg: P-ROM ca 71 m²

Innhold og standard

1. etasje: Entre, hall, 2 store stuer med utgang til have, spisestue, gjestetoalett, kjøkken med egen inngang , og utgang til terrasse med flott sjøutsikt.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer