FIn 1-roms, kort vei til Aker Brykke/ Tjuvholmen

Svoldergata 4

Månedsleie 9.500,-
Primærrom 25m2
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

SKILLEBEKK- lekker 1-roms, delvis møblert, meget sentralt beliggende. Internett og kabel tv inkl

Beliggenhet

Beliggende i meget sentralt og populært boligområde på Skillebekk. Beliggenheten er suveren for den aktive bruker av alle fasiliteter i en storby, med unikt utvalg av hyggelige spesialforretninger, trendy caféer og restauranter. Lite trafikkstøy. Området har flotte rekreasjons- og turmuligheter, som f.eks. Frognerkilen. Kort vei til offentlig kommunikasjon som t-bane, trikk og buss. Svært kort vei til Solli Plass, Frogner, Aker Brygge og Oslo sentrum.

Matrikkel

Gnr. 211 bnr. 229 snr. 67 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-19-0164

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Primærrom utgjør 25 kvm

Innhold og standard

Leiligheten inneholder:

Entre, stue med åpen kjøkken løsning , bad med dusjhjørne, utsyn fra stuen med fjordutsikt.

Leiligheten fremstår som svært sjarmerende med en arealeffektiv og smart planløsning. Stue med åpen kjøkkenløsning gjør at man får en god romfølelse.. Leiligheten er svært velfungerende. Leiligheten har stort integrert garderobeskap i gang med plass til ytterjakker, sko, etc. Lyse og pene overflater. Stilrent kjøkken med god mulighet til lagring i skap. Pent flislagt bad med dusjhjørne. Leiligheten er renovert i 2011 med nytt kjøkken, oppussing av bad og overflater. Bod tilhørende leiligheten på samme etasje.
Baderomsinnredning og fliser er fra 2016.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer