Tennisveien 28E

Tennisveien 28E

Månedsleie 28.000,-
Primærrom 184m2
Bruttoareal 200m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Megler: Anette Dahl

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Flott og innholdsrik leilighet ca 184 kvm med tre soverom, to bad, solrik balkong med utsikt og to garasjeplasser. Heis.

Beliggenhet

Attraktiv beliggenhet i populære Tennisveien som er en rolig og fredelig adresse i et meget attraktivt og populært område på Slemdal/Gråkammen. Fem minutters gange til Hemingbanen. Leiligheten ligger fint og tilbaketrukket med gode solforhold. Gode handlemuligheter med et rikt utvalg av diverse forretninger og servicetilbud på Slemdal og Vinderen. Kort vei til marka og turmuligheter både sommer som vinter. På vinteren er det 15 minutters gange til det fantastiske løypenettet som Nordmarka kan by på. I enden av Tennisveien holder Heming Tennisklubb til. Bademuligheter på Båntjern.
Likeledes kort vei til barnehage, skoler og T-banen / Holmenkollbanen.

Bygget er plassert lengst mot nordvest på tomten. Inneholder tre horisontalt delte leiligheter fordelt på tre etasjer.
7 minutters gange til Gråkammen T-banestasjon og 700 meter til Slemdal bussholdeplass.

Oppdragsnummer

10-19-0084

Areal

2. etasje: Primærrom utgjør 184 kvm som omfattes av: Hall, separat wc, kjøkken, spisestue, stue, tre soverom, to bad, vaskerom/bod, garderoberom/bod. Ett av badene i direkte tilknytning til hovedsoverom.

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Fire roms leilighet med terrasse mot sydvest med panoramautsikt.
Entré med stor skyvedørsgarderobe og flislagt separat wc. Stort kjøkken med mye skapplass og plass til spisegruppe. Miele oppvaskmaskin og kjøleskap, AEG komfyr og koketopp. Romslig og lys spisestue og stue med utsikt mot Holmenkollen.Utgang til sydvendt balkong og peis.

Meglere

Portrettbilde av Anette Dahl

Anette Dahl

Fagansvarlig / Eiendomsmegler

Kontakt Anette på e-post
ad@sem-johnsen.no

Kontakt Anette på telefon
91 35 47 10

Anette er utdannet eiendomsmegler fra Handelshøyskolen BI. Hun har 16 års erfaring fra eiendomsmeglerbransjen, hovedsakelig som fagansvarlig. Hun har erfaring fra de fleste fagområder innen eiendomsmegling og har vært med på oppstarten av eiendomsmeglingsforetak, nå sist Sem&Johnsen Boligutleie AS. Anette er i dag fagansvarlig og megler for vår utleieavdeling. Anette er faglig dyktig og strukturert i sitt arbeid. Hennes fremste kvaliteter er god gjennomføringsevne samt effektivitet og nøyaktighet.

Les mer
Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer