Thereses gate 16B

Thereses gate 16B

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 52m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lekker, gjennomgående 2-roms i klassisk bygård med god takhøyde - God standard - Soverom mot bakgård - Beboerparkering

Oppdragsnummer

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Adamstuen. Området er særdeles populært og består vesentlig av klassisk bygårdsbebyggelse. Soverommet vender inn mot stille bakgård. Inngang fra sidegaten Henrik Klausens gate. Det er flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet, bl.a. en søndagsåpen Bunnpris og Joker samt Coop Prix, og KIWI. Ellers inneholder Thereses gate flere kaféer, restauranter, vinmonopol og apotek. Kun 5 minutters gange til St.Hanshaugen med blant annet spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, Pascal og Åpent Bakeri. Stensparken som er en grønn oase midt i byen, ligger like ved leiligheten, og her er det store rekreasjonsområder sommer som vinter. Om en ønsker ytterligere parktilbud er det kun få minutter på sykkel eller til fots til Idioten og St. Hanshaugen. Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 og busstopp for 21- og 37 bussen ligger rett i nærheten. T-banestasjon på Majorstua og Nasjonalteateret ligger i gåavstand. Gangavstand også til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, veterinærhøyskolen m. flere.

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

2. etg: Entré, gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og oppleves som romslig med en praktisk planløsning. Leiligheten inneholder entré med plass til sko og tøy, lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning, soverom vender inn mot stille bakgård og har plass til både seng og skap, samt flislagt bad.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer