Lekker og stor 2-roms i attraktivt område

Thereses gate 16B

Månedsleie 15.200,-
Primærrom 52m2
Bruttoareal 55m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Lekker, gjennomgående 2-roms i klassisk bygård med god takhøyde - God standard - Soverom mot bakgård

Beliggenhet

Leiligheten har en attraktiv og sentral beliggenhet på Adamstuen. Området er særdeles populært og består vesentlig av klassisk bygårdsbebyggelse. Soverommet vender inn mot stille bakgård. Inngang fra sidegaten Henrik Klausens gate. Det er flere dagligvarebutikker i umiddelbar nærhet, bl.a. en søndagsåpen Bunnpris og Joker samt Coop Prix, og KIWI. Ellers inneholder Thereses gate flere kaféer, restauranter, vinmonopol og apotek. Kun 5 minutters gange til St.Hanshaugen med blant annet spesialbutikker som Gutta på Haugen og hyggelige spisesteder som Smalhans, Pascal og Åpent Bakeri. Stensparken som er en grønn oase midt i byen, ligger like ved leiligheten, og her er det store rekreasjonsområder sommer som vinter. Om en ønsker ytterligere parktilbud er det kun få minutter på sykkel eller til fots til Idioten og St. Hanshaugen. Det er et bredt kollektivtilbud i området. Trikkestoppet for linje 17 og 18 og busstopp for 21- og 37 bussen ligger rett i nærheten. T-banestasjon på Majorstua og Nasjonalteateret ligger i gåavstand. Gangavstand også til Høyskolen i Oslo og kort vei/gode transportmuligheter til Universitetet på Blindern, Tannlegehøyskolen, BI, veterinærhøyskolen m. flere.

Matrikkel

Gnr. 217 bnr. 360 snr. 21 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10210062

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

2. etg: Entré, gang, stue, kjøkken, bad og soverom.

Leiligheten holder en gjennomgående god standard og oppleves som romslig med en praktisk planløsning. Leiligheten inneholder entré med plass til sko og tøy, lys og luftig stue med åpen kjøkkenløsning, soverom vender inn mot stille bakgård og har plass til både seng og skap, samt flislagt bad. Brannbalkong med utgang fra soveromsvindu. Leiligheten ligger i byggets andre etasje og har inngang Henrik Klausens gate som er enveiskjørt.

Pen klassisk bygård med tilhørende hyggelige fellesarealer.

Bad og kjøkken nytt i 2007, helsparklede vegger og malt og nye gulv 2013. Himling i stue og kjøkken malt i 2018.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut delvis møblert etter avtale. Det er andre møbler enn de på bildene, da bildene er fra da eier kjøpte. Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 15 200,- pr. måned.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Parkering

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering. Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Grønn - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01 juni
Leieperiode: 1-3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 28.02.2022 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.05.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 28.02.2022 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

really nice and large 1 bedroom apartment in very popular area

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer