Leil i 3.etg. 2 soverom. 3 stuer

Thomas Heftyes gate 42 B

Månedsleie 36.500,-
Primærrom 146m2
Bruttoareal 158m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FROGNER/GIMLE - Stor og herskapelig leilighet -Spisestue -2 stuer -2 soverom- To balkonger - Stort spisekjøkken - Peis

Beliggenhet

Meget attraktiv og sentral beliggenhet på Gimlehøyden med kort avstand til Frognerparken, Bygdøy Allé, Majorstuen og Oslo sentrum med alle typerservicetilbud.
Gården ligger noe tilbaketrukket fra gaten med forhave.

Offentlig kommunikasjon innen kort gange med 20-bussen fra Thomas Heftyes gate, 30 og 31-bussen fra Bygdøy Allé, samt trikkeholdeplass på FrognerPlass. Flytog på Skøyen stasjon innen 15 minutters gange.

Oppdragsnummer

10-18-0069

Areal

Primærrom: 146 kvm, Bruksareal: 153 kvm, Bruttoareal: 158 kvm.

Boligen har 2 soverom og 3 stuer. En av stuene kan benyttes som soverom

Innhold og standard

3. etg: primærrom utgjør ca 146 m2 som omfattes av
Entre, kjøkken med utgang til balkong , spisestue, stue med utgang til luftebalkong, tv-stue (eventuelt soverom), 2 soverom, bad/wc og dusjbad/wc.
Det finnes også bod tilgjengelig.

Delikat leilighet beliggende i 3.etasje i hyggelig bygård på Gimlehøyden. Høy standard og god takhøyde .
Leiligheten har 2 koselige balkonger og meget hyggelig bakgård.

Mer om eiendommen

Møblering og fasiliteter

Leiligheten er møblert.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 36 500,- pr. måned.

Oppvarming

Peis med murt ildsted i stuen.
Ellers sentralfyr med radiatorer.
Det er varmekabler på bad.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Det er beboerparkering i området. Med beboerparkering kan du parkere fritt i området rundt boligen på offentlige parkeringsplasser regulert til beboerparkering.

Fasade
Stue

Eier må være registret i Folkeregisteret og kommunen tar seg årlig betalt for slik parkering (kr 3.000,- pr år for 2018). Se kommunens hjemmeside for ytterligere informasjon og krav. https://www.oslo.kommune.no/gate-transport-og-parkering/parkering/beboerparkering/beboerparkering-for-privatpersoner/

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: G-rød
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.

Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

3dplan og 1
Stue

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.01.2019
Leieperiode: 01.01.2022

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 01.10.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 01.01.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 01.01.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Soverom
Bad

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

Kjøkken
Stue
Balkong
2dplan og 1

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer