Thor Olsens gate 3a

Thor Olsens gate 3a

Månedsleie 15.000,-
Primærrom 55m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

FREDENSBORG- Lys og romslig to-roms leilighet med balkong og sentral beliggenhet

Beliggenhet

Leiligheten ligger meget sentralt og attraktivt til på Fredensborg. Her bor man ''midt i smørøyet'' mellom Grünerløkka, St.Hanshaugen og Sentrum, og det er derfor gangavstand til alle byens fasiliteter. Kun fem minutters gange til St.Hanshaugen, samt få minutters gange til Youngstorget/ Karl Johans gate i Sentrum. Vulkan med Mathallen ligger kun et steinkast unna.

Området har kort vei til skoler, barnehager, offentlig kommunikasjon, lekeplass og treningssenter, samt svømmehall på Bislett og Tøyen. Det er fotballbane som nyttes som skøytebane vinterstid i Kristparken, få minutters gange fra boligen. Kubaparken, Olaf Ryes Plass og Sofienbergparken ligger også godt innen rekkevidde. Fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter langs Akerselva med bilfri gang- ogsykkelsti hele veien opp til Maridalsvannet og Nordmarka. samt parker og grønne lunger i området. som f.eks. Stensparken og St. Hanshaugen samt diverse parker på Grünerløkka.

Av treningsfasiliteter kan man bl.a. velge mellom SATS, Bislet bad, Bislett stadion med flotte løpeforhold både sommer og vinter, Sentrum squash og fitness treningssenter. Alle disse treningsalternativene er plassert i umiddelbar nærhet til leiligheten.

God offentlig kommunikasjon i området med buss, trikk og T-bane. For studenter så ligger leiligheten i kort gange til Westerdals, Arkitekthøyskolen, Høyskolen i Oslo m.m. Enkel skolevei med buss til BI Nydalen og T-bane til Blindern. Det finnes mange dagligvarebutikker i området, her kan nevnes en stor Kiwibutikk i Møllergata, og på St.Olavs plass, Rimi i Hausmannsgate og Rema 1000 i Fredensborgveien.

Matrikkel

Gnr. 208 bnr. 690 snr. 7 i Oslo kommune

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer