Lekker 4 roms. Nydelig utsikt

Thorleif Haugs vei 3

Månedsleie 29.500,-
Primærrom 151m2
Bruttoareal 155m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Eiendomsmeglerfullmektig

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

VOKSENKOLLEN - Stor 4-roms leilighet med panoramautsikt - terrasse - heis - garasje. Frisk luft, med kort vei til Marka

Beliggenhet

Solrik selveierleilighet på "Oslos tak" med panoramautsikt over byen og fjorden. Enestående beliggenhet på oversiden av Holmenkollen riksanlegg, høyt og fritt, med en av Voksenkollens flottest utsikter. Midt mellom Holmenkollbakken og Frognerseteren, tar man av til Soria Moria. Eiendommen ligger på hjørnet av Voksenkollveien og Thorleif Haugsvei.

I det umiddelbare nærområdet ligger bl.a. Holmenkollen riksanlegg, med Holmenkollbakken og skimuseet, samt skiskytterstadion som naturlige midtpunkter. Holmenkollen Park Hotell med den gamle hovedbygningen tegnet av arkitekt Balthazar Lange, regnes som et av hovedverkene i norsk dragestil. Holmenkollen kapell ligger rett nedenfor eiendommen og spiret er godt synlig fra leiligheten og fra terrassen. Frognerseteren er et meget populært utfartssted og den gjenåpnede restauranten har fått rosende omtale. Nærheten til marka og lysløypa, med velprepararte løyper i Tryvann skisenter, samt den friske luften, er for mange ensbetydende med trivsel og høyere livskvalitet.

Matrikkel

Gnr. 33 bnr. 47 snr. 9 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0094

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

1. etasje: Primærrom utgjør ca 110 kvm

Innhold og standard

Innholdsrik leilighet beliggende i første etasje med utgang terrasse og plenarealer med panoramautsikt innh.: Entré/hall, kjøkken med spiseplass, stor spisestue som går over i stue med utgang terrasse, vaskerom og mellomgang, 3 soverom, 2 bad/wc.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Partner /Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer