Toftes Gate 23

Toftes Gate 23

Månedsleie 14.000,-
Primærrom 51m2
Bruttoareal 56m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

RINGNES PARK - Moderne og stor 2-roms - 8 kvm vestvendt balkong - Attraktiv beliggenhet med nærhet til alle fasiliteter

Beliggenhet

Attraktiv 2-roms selveierleilighet i 2. etasje som vender mot sameiets skjermede og grønne indre gårdsrom. Leiligheten er vestvendt, og balkong og samtlige rom og vinduer vender ut inn mot bakgården. Den vestvendte balkongen på ca. 8 m² har sol fra cirka kl. 12-19 om sommeren. Bygningen har også en stor, felles takterrasse med panoramautsikt over byen og sol "hele dagen". Leiligheten ligger nær Akerselva, i grønne og til dels bryggerihistoriske omgivelser, og langs elva går det turstier helt ned til sentrum og i motsatt retning rett opp i marka.

Ringnes Park ligger bymessig meget godt tilknyttet transportnett i Toftes gate og Sannergata, der det ofte går buss og trikk, og fra leiligheten er det umiddelbar nærhet til Grünerløkka med alle tilbud og sin koselige atmosfære. I Ringnes Park Senter finner du blant annet Meny, Frisør, kaffebar, Jernia, Mester Grønn og Tanum bokhandel. På Ringnes Park ligger også Ringen kino, treningssenteret SATS og restauranter som Jonoe, Bombay Cuisine og Pizzeria Ricetta. Rett over veien ligger nyere Jokerbutikk som har søndagsåpent, og Meny har også åpnet søndagsåpen minibutikk i Toftes gate. Noen minutters spasertur til flere flotte parker, små butikker, restauranter, kaféer og
servicetilbud.

Matrikkel

Gnr. 225 bnr. 278 snr. 126 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0006

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer