Tollbugata 13

Tollbugata 13

Månedsleie 14.000,-
Primærrom 35m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet
Solgt

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og lekker 2-roms i Quadraturen med balkong, utsikt og heis! Inkludert fjernvarme og standardpakke tv/internett!

Beliggenhet

Populær og meget sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum like ved Oslo Børs. Nærhet til Operaen, Bjørvika, Karl Johans gate, Aker Brygge og Tjuvholmen som tilbyr alt av byens fasiliteter, handlegater og servicetilbud.

Leiligheten ligger i den gamle Posthallen som i 2006 ble ombygd og rehabilitert til flotte og urbane leiligheter.

Meget sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon. Buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. Få minutters gange til Oslo Sentralbanestasjon.

Quadraturen Eierseksjonssameiet består av 211 leiligheter fra 3. til 7. etasje. Kjelleren består av sykkelrom, boder, tekniske rom, og et stort toppmoderne Helsestudio. Sameiet har 3 store takterrasser med fantastisk utsikt over hele byen. Adgangen til terrassene er reservert beboerne og respektive gjester, og adgangen er regulert med elektroniske brikker på kveldstid for å forhindre nattebråk.

Sameiet har egen MC/scooter-parkering for beboerne. Gjester må parkere på gate og har ikke adgang til å benytte seg av parkeringstilbudet. MC/scooter-parkering må søkes om hvert år til styret.

For mere informasjon www.quadraturen.no

Oppdragsnummer

10-19-0038

Mer om eiendommen

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i byggets 6.etasje og inneholder entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad/wc.

Leiligheten inneholder:

Gang med garderobe og en liten vaskenisje/skap med vaskemaskin/tørketrommel. Lekkert bad med dusj, wc, pene fliser og servant.

Moderne kjøkken med godt med skaplass og som inneholder det man trenger og en liten barløsning med spiseplass, åpning løsning mot stue. Stuen har fantastiske store vinder med utsikt og som slipper inn mye lys og utgang til solrik balkong som er gull verdt i sommerhalvåret.

Kjøkken
Soverom

Balkong er møblert med 3 stoler, bord og blomsterpotter og det er ettermiddags-/kveldssol.

Soverom med dobbeltseng og stort flott garderobeskap med godt med plass.

Dette er en leilighet som byr på stilige men smarte løsninger, en super sentral beliggenhet i en svært ærverdig bygård.

Det er parkett på gulv, fliser på gulv og vegg i bad og ellers malte vegger.

Kabel-tv/internett (Altbox), internett, callinganlegg, vaktmester og fjernvarme er inkludert i leien.

Møblering og fasiliteter

Boligen leies ut møblert.
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 14 000,- pr. måned.

Fjernvarme er inkludert i leien. Standardpakke tv og internett er inkludert i leien.

Oppvarming

Fjernvarme. Varmekabler på bad.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.

Fasade
Delikat bad

Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Balkong med utsikt over byen
Balkong

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01.april
Leieperiode: 1-3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2019 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 31.03.2020.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2019 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Pauline Isene
Mobil: 93 66 81 67

Stemningsbilde

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer