Tollbugata 13

Tollbugata 13

Månedsleie 14.000,-
Primærrom 35m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Megler: Pauline Isene

Kort om eiendommen

Lys og lekker 2-roms i Quadraturen med balkong, utsikt og heis! Inkludert fjernvarme og standardpakke tv/internett!

Beliggenhet

Populær og meget sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum like ved Oslo Børs. Nærhet til Operaen, Bjørvika, Karl Johans gate, Aker Brygge og Tjuvholmen som tilbyr alt av byens fasiliteter, handlegater og servicetilbud.

Leiligheten ligger i den gamle Posthallen som i 2006 ble ombygd og rehabilitert til flotte og urbane leiligheter.

Meget sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon. Buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. Få minutters gange til Oslo Sentralbanestasjon.

Quadraturen Eierseksjonssameiet består av 211 leiligheter fra 3. til 7. etasje. Kjelleren består av sykkelrom, boder, tekniske rom, og et stort toppmoderne Helsestudio. Sameiet har 3 store takterrasser med fantastisk utsikt over hele byen. Adgangen til terrassene er reservert beboerne og respektive gjester, og adgangen er regulert med elektroniske brikker på kveldstid for å forhindre nattebråk.

Sameiet har egen MC/scooter-parkering for beboerne. Gjester må parkere på gate og har ikke adgang til å benytte seg av parkeringstilbudet. MC/scooter-parkering må søkes om hvert år til styret.

For mere informasjon www.quadraturen.no

Oppdragsnummer

10-19-0038

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Innhold og standard

Leiligheten ligger i byggets 6.etasje og inneholder entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad/wc.

Leiligheten inneholder:

Gang med garderobe og en liten vaskenisje/skap med vaskemaskin/tørketrommel.

Megler

Portrettbilde av Pauline Isene

Pauline Isene

Eiendomsmegler

Kontakt Pauline på e-post
pi@sem-johnsen.no

Kontakt Pauline på telefon
93 66 81 67

Pauline er utdannet eiendomsmegler fra BI og har jobbet som utleiemegler siden 2002. Hun er faglig dyktig, har stort kontaktnett og administrerer høy portefølje. Hun besitter kunder med de mest eksklusive leilighetene og hus på Oslo Vest og i Bærum, samtidig som hun jobber mye mot investorer som eier bygårder og mange leiligheter både på Oslo Vest og Øst, i tillegg til Asker og Bærum. Hun jobber tett med Relocation selskapene, ambassadene og de største firmaene. Pauline er dedikert i alt hun gjør, flink til å håndtere problemsaker, effektiv og har god gjennomføringsevne.

Les mer