Tollbugata 13

Tollbugata 13

Månedsleie 13.900,-
Primærrom 35m2
Soverom 1
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Lys og lekker 2-roms i Quadraturen med balkong, utsikt og heis! Inkludert fjernvarme og standardpakke tv/internett!

Beliggenhet

Populær og meget sentral beliggenhet midt i Oslo sentrum like ved Oslo Børs. Nærhet til Operaen, Bjørvika, Karl Johans gate, Aker Brygge og Tjuvholmen som tilbyr alt av byens fasiliteter, handlegater og servicetilbud.

Leiligheten ligger i den gamle Posthallen som i 2006 ble ombygd og rehabilitert til flotte og urbane leiligheter.

Meget sentralt i forhold til offentlig kommunikasjon. Buss, trikk og t-bane i umiddelbar nærhet. Få minutters gange til Oslo Sentralbanestasjon.

Quadraturen Eierseksjonssameiet består av 211 leiligheter fra 3. til 7. etasje. Kjelleren består av sykkelrom, boder, tekniske rom, og et stort toppmoderne Helsestudio. Sameiet har 3 store takterrasser med fantastisk utsikt over hele byen. Adgangen til terrassene er reservert beboerne og respektive gjester, og adgangen er regulert med elektroniske brikker på kveldstid for å forhindre nattebråk.

Sameiet har egen MC/scooter-parkering for beboerne. Gjester må parkere på gate og har ikke adgang til å benytte seg av parkeringstilbudet. MC/scooter-parkering må søkes om hvert år til styret.

For mere informasjon www.quadraturen.no

Matrikkel

Gnr. 207 bnr. 39 snr. 215 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-21-0050

Areal

Arealet av primære rom (P-rom) er primærrommenes nettoareal (NTA) og arealet som opptas av innvendige vegger og sjakter mellom disse rommene.

Primærrom utgjør 35 kvm

Innhold og standard

Leiligheten ligger i byggets 6.etasje og inneholder entre, stue med åpen kjøkkenløsning, soverom, bad/wc.

Leiligheten inneholder:

Gang med garderobe og en liten vaskenisje/skap med vaskemaskin/tørketrommel. Lekkert bad med dusj, wc, pene fliser og servant.

Moderne kjøkken med godt med skaplass og som inneholder det man trenger og en liten barløsning med spiseplass, åpning løsning mot stue. Stuen har fantastiske store vinder med utsikt og som slipper inn mye lys og utgang til solrik balkong som er gull verdt i sommerhalvåret. Balkong er møblert med 3 stoler, bord og blomsterpotter og det er ettermiddags-/kveldssol.

Soverom med stort flott garderobeskap og godt med plass.

Dette er en leilighet som byr på stilige men smarte løsninger, en super sentral beliggenhet i en svært ærverdig bygård.

Det er parkett på gulv, fliser på gulv og vegg i bad og ellers malte vegger.

Kabel-tv/internett (Altbox), internett, callinganlegg, vaktmester og fjernvarme er inkludert i leien.

Det følger også med en bod på ca 7 kvm

Møblering og fasiliteter

Boligen leies fullt møblert, med alt av kjøkkenutstyr, støvsuger, kleshengere osv (eneste som mangler er seng på soverom )
Hvitevarer medfølger i leieforholdet.

Husleie pr mnd.

Husleie utgjør kr 13 900,- pr. måned. Fjernvarme er inkludert i leien. Standardpakke tv og internett er inkludert i leien.

Oppvarming

Fjernvarme. Varmekabler på bad.
Leietaker tegner eget strømabonnement.

Parkering

Gateparkering etter gjeldende bestemmelser.

Energimerking

Energimerke for denne boligen er: Oppvarmingskarakter Rød - Energikarakter G
Energimerking er et konkret miljøtiltak for å øke bevisstheten om energibruken og hva som kan gjøres for å få en mer energieffektiv bolig. Det kan bidra til at samlet energiforbruk i boliger og bygninger går ned og miljøet spares ved at behovet for å bygge ut ny energi blir mindre. Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen. Energimerket er en karakterskala som går fra A (best) til G (svakest). Karakteren er den samlede vurderingen av boligen og er basert på beregnet levert energi, dvs antall kilowattimer som boligen trenger pr kvadratmeter for normalt forbruk.
Energiattesten er tilgjengelig hos megler og utleveres ved forespørsel.

Utleiers krav til sikkerhet

Som sikkerhet i dette leieforholdet kan leietaker velge å innbetale kontant depositum i DNB, eller etablere en garanti formidlet av Norwegian Broker. (forutsetter samtykke fra utleier)
Velges kontant depositum i DNB, er sikkerhetsbeløpet fra tre måneders husleie.

Velges garanti formidlet av Norwegian Broker er sikkerhetsbeløpet fra fire måneders husleie. Garantipremien er 12 % av sikkerhetsbeløpet. Garantipremien betales før kontraktsinngåelse og refunderes ikke ved leieavtalens opphør. Garantisten vil kreve regress av leietaker ved leietakers erstatningsbetingede mislighold.
Det tas forbehold om prisendringer fra garantistiller.

Ta kontakt med saksbehandler i Sem & Johnsen Boligutleie AS for å finne ut om du tilfredsstiller vilkårene for å kjøpe garanti.

Leieperiode og partenes oppsigelsesadgang

Overtakelse: 01. mai
Leieperiode: 1-3 år.

Oppsigelsestiden i dette leieforholdet er tre måneder for begge parter.
Leieforholdet har en bindingstid frem til 31.12.2021 , og dette er første mulige tidspunkt en oppsigelse kan ha virkning fra. Sies leieforholdet opp innen denne dato vil leieforholdet ha en minste leietid frem til 30.04.2022.
Oppsigelser levert etter utløp av bindingstiden den 31.12.2021 vil ha virkning den den første dag i den påfølgende måneden etter at oppsigelsen er mottatt.

Tidligste opphør av leiekontrakten ved oppsigelse forutsetter at leiekontrakten starter på det tidspunktet som er nevnt ovenfor.

Kontraktsinngåelse

Ved kontraktsinngåelse forfaller første måneds husleie til betaling.

Visning

Visning kan avtales med Ola Sisselberg
Mobil: 95 70 11 74

International customers

Very central located 1 bedrooms apartment. Furnished ( but only with out bed )

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer