Toppåsveien 71B

Toppåsveien 71B

Månedsleie 25.000,-
Primærrom 182m2
Bruttoareal 247m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

TOPPÅSEN - Velholdt, innholdsrik enebolig med 4 soverom - Dobbelgarasje integrert i bolig - Rett ved friområde

Beliggenhet

Boligen ligger på populære Toppåsen i den sørlige delen av Oslo, kort vei unna Kolbotn. Dette er et av bydelens beste boligområder. Boligen ligger fritt og usjenert til i et rolig villaområde. Boligen har en svært ettertraktet beliggenhet på Toppåsen i meget barnevennlige omgivelser, i en blindvei med umiddelbar nærhet til skogholt/marka.

Eiendommen sokner og har gangavstand til Toppåsen barneskole med AKS. For elever i ungdomstrinnene er det kort vei til Hauketo ungdomsskole. Det finnes flere videregående skoler i nærliggende områder, samt et godt utvalg av både private og kommunale barnehager. Nærmeste barnehage ligger ca fem minutters gange unna.

Meget god kollektivdekning med buss og tog som tar deg enkelt til bl.a Oslo sentrum og Kolbotn. Nærmeste bussholdeplass ligger i Toppåsveien, i umiddelbar nærhet (ca 200 meter unna). Med tog tar det ca 12 min til Oslo sentrum. I tillegg er holdeplassen på Holmlia et stort knutepunkt for mange bussruter. Det er også gåavstand til Rosenholm togstasjon.

En liten kjøretur unna (ca 5 minutter) ligger Kolbotn Senter som er moderne senter med over 50 butikker, treningssenter, restauranter, bank og mange fasiliteter. Det er også nærhet til flere andre kjøpesentre. Dagligvarehandelen kan også gjøres med Rema 1000 Prinsdal/Skiveien, som ligger 800 meter unna. På Prinsdal senter ligger Kiwi og Coop Xtra. Her er det også treningssenter, Velhus, spisesteder og leger.

Området har flere fantastiske tur- og rekreasjonsmuligheter med kort vei til marka og sjøen kombinert med bymessig fasiliteter. Det er verdt å nevne Hvervenbukta og Ingierstrand som er to av Oslos mest populære badestrender. Man har også fine sykkel- og turstier med gangbro ned til Hvervenbukta. Idylliske Søndre Aas Gård med hesteridning, cafe, aktiviteter for barn og flotte turområder ligger også i nærheten.

Megler