Stor leilighet i attraktivt område. Enebolig følelse

Torjusbakken 20G

Månedsleie 29.800,-
Primærrom 166m2
Bruttoareal 172m2
Soverom 3
Boligtype Leilighet

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Megler: Ola Sisselberg

Elisabeth Langset

Utleiemegler

Megler: Elisabeth Langset

Kort om eiendommen

Montebello-Nylig pusset opp og påkostet 4-roms terrasseleilighet med stor solrik terrasse samt herlig utsikt

Beliggenhet

Meget attraktiv og barnevennlig beliggenhet på Montebello. Området er stille og fredelig uten sjenerende biltrafikk. Ligger høyt og fritt med flott utsikt over byen og fjorden. Kort vei til T-bane. Buss ved Radiumhospitalet. Gangavstand til Radiumhospitalet, Ullern VGS. Likeledes er det kun noen få minutters gange til Mærradalen som er et flott friluftsområde. En kort biltur til CC-Vest det man finner alt av servicetilbud, spisesteder, Vinmonopol m.m

Matrikkel

Gnr. 29 bnr. 584 snr. 19 i Oslo kommune

Oppdragsnummer

10-20-0062

Areal

Primærrom
166m²

Bruksareal
166m²

Bruttoareal 187m²

Innhold og standard

Terrasseleilighet beliggende i representativt teglstensbygg i et hyggelig og skjermet område på Montebello. Flotte utsikts- og solforhold fra stuen og terrassen mot fjorden og tilliggende åskanter.

Leiligheten ligger i 1. underetg. ( 1 trapp ned fra inngangsparti ). Leiligheten er har en innholdsrik og praktisk planløsning.

Leiligheten fremstår som velholdt og har en god standard. Leiligheten er nylig pusset opp

Inneholder:

Romslig entré / hall med skapplass, åpen kjøkkenløsning med stor stue / spisestue og peis . Utgang til stor terrasse på hele 89 kvm med herlig utsikt. Gjestebad, hovedbad og vaskerom, 3 soverom og innebod.

Pent og velholdt uteareal

Det medfølger kjellerbod

Meglere

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder/Utleiemegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer