Trettestykket 1A

Trettestykket 1A

Månedsleie 19.000,-
Primærrom 155m2
Bruttoareal 163m2
Soverom 4
Boligtype Enebolig

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Megler: Ola Sisselberg

Kort om eiendommen

Asker - Stor del av enebolig leies ut. 4/5 soverom. 2 bad. Utsikt. Rolig og barnevennlig område.

Beliggenhet

Koselig del av enebolig med flott utsikt, beliggende i et populært boligområde ved markagrensen.
Rolig og trafikkskjermet, etablert boligstrøk på Borgen i Asker. Barnehage, barnepark, barneskole, ungdomsskole, marka, slalåmbakke, lysløype, matforretning og buss og tog i umiddelbar nærhet.

Tinglyste pengeheftelser

Kommunen har legalpant i eiendommen i hht lov om pant § 6-1. Dette gjelder alle bebygde eiendommer i alle kommuner i Norge. Forpliktelsen(e) vil følge eiendommen og vil ikke bli slettet ved salg av eiendommen.

Oppdragsnummer

10-18-0010

Arealer og fordeling per etasje

2. etasje: ca 163 kvm

Innhold

Boligen holder god standard og ligger i 2. etg av en enebolig. Det er to leiligheter i 1.etasje som er leid ut. Hele 2. etasje er nå ledig for utleie og består av:
Entré, gang, 4 soverom (+ kontor / soverom), 2 bad, separat kjøkken, romslig stue med utgang til stor terrasse med herlig utsikt!
Stort loft og utebod følger med.

Utstyr

Boligen leies primært ut umøblert, men enkelte møbler kan stå igjen etter nærmere avtale. Hvitevarer samt vaskemaskin og tørketrommel medfølger.

Oppvarming

Elektrisk. Varmekabler på bad.

Megler

Portrettbilde av Ola Sisselberg

Ola Sisselberg

Daglig leder / Eiendomsmegler

Kontakt Ola på e-post
os@sem-johnsen.no

Kontakt Ola på telefon
95 70 11 74

Ola har jobbet i eiendomsmeglerbransjen siden 2005. Han har de siste 13 årene arbeidet med utleie av eiendom hos bl.a Privatmegleren. Ola har en meget stor portefølje og et omfattende kontaktnett som består av ambassader og store norske og internasjonale firmaer. Han har stor arbeidskapasitet og påtar seg både små og store oppdrag over hele Oslo samt Asker og Bærum. Han har vært sentral for oppstarten av Sem&Johnsen Boligutleie hvor han i dag er daglig leder.

Les mer